Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Εγινε ΚΑΙ αυτό στον Δήμο Σερρών !!!!!!!

 

 
 
 Τις παραιτήσεις των μελών της Επιτροπής Αξιολόγησης Προσφορών του σημαντικού Διαγωνισμού για τα LED, σχολιάζει η δημοτικη σύμβουλος Αριάδνη Παπαφωτιου
 
 Διαβάστε την ανάρτηση της 
 
 
--Εγινε ΚΑΙ αυτό στον Δήμο Σερρών!
Διόρισαν ως μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης Προσφορών του σημαντικού Διαγωνισμού για τα LED, άτομα που δεν επιτρέπει ο νόμος!!
--Φυσικά οι εν λόγω Δημοτικοί Υπάλληλοι δήλωσαν παραίτηση (μάλλον γνώριζαν καλύτερα τους νόμους απ' ότι η Δημοτική Αρχή), ενώ άλλοι επίσης ζήτησαν αντικατάσταση είτε λόγω φόρτου εργασίας, είτε επικαλούμενοι ακαταλληλότητα λογω... άγνοιας αντικειμένου!
--Αποτέλεσμα? Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 16/1 και με ομόφωνη Απόφασή της, διατήρησε στην θέση τους μόνο όσους ... Αγνοούν το Αντικείμενο!! (Ε?!!) ...
--------------------------------------------------------
--Εντωμεταξύ για τις κενές θέσεις, κανείς τους δεν πρότεινε την πλέον σχετική υπάλληλο και για χρόνια επικεφαλής του Τομέα Ηλεκτροφωτισμού Η/Μ Εργων & Ενεργειακών Εφαρμογών του Δήμου.
--Αλλά θα μου πείτε την εξόρισαν στο Τμήμα "Κίνησης & Συντήρησης Οχημάτων".
Οχι επειδή δεν ήταν καλή στο αντικείμενό της, αλλά ως σύζυγο του τέως Δημάρχου....
----------------------------------------------------------
(Φωτό: Η 9μελής Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών. Εξι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δημάρχου και τρείς της Αντιπολίτευσης)

 

5 σχόλια:

  1. Κ Παπαφωτίου…
    Προσπαθειστε όσο μπορείτε…
    Πείτε και άλλες μισές αλήθειες.
    Ως επικεφαλής του εαυτού σας είναι λογικό να μη τα προλαβαίνετε όλα.
    Ίσως κάποια άλλη φορά τα πράγματα εξελιχθούν διαφορετικά για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε η φίλη απόδειξε τεκμηριωμένα ότι δεν λέει την αλήθεια ή Παπαφωτίου. Δυστυχώς για τον Χρυσάφη, η Παπαφωτίου λέει την αλήθεια. Εσείς λέτε ΨΕΜΑΤΑ. Μόνον με ψέματα πορευεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κ Παπαφωτίου «ξέχασε» να αναφέρει ότι οι αποφάσεις δεν ήταν όλες ομόφωνες…Η κ Μητλιάγκα μειοψήφισε. Γιατί άραγε; Δεν το…..είδε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 16/1/2023 ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΗ

      Διαγραφή
  4. Η Παπαφωτίου Αριάδνη είναι το κόσμημα του δημοτικού συμβουλίου Σερρών. Ο Χρυσάφης και τα τσιράκια του αυτήν φοβόντουσαν και φοβούνται, για αυτό την πολεμούν με λύσσα. Λέει αλήθειες με γενναιότητα και δεν τολμούν να την αντιμετωπίσουν πρόσωπο με πρόσωπο. Στο θέμα των led λέει την απόλυτη αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.