Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Σύριζα Σερρών : Άναψε κόκκινο ο Στέφανος Φωτιάδης ???

 

 

 

 

Ανακοινώνεται σήμερα ένα μέρος του συνόλου των υποψηφίων βουλευτών του
Σύριζα .Σε οτι αφορά την ΠΕ Σερρών θα ανακοινωθούν τα ονόματα του Λευτέρη Αβραμάκη, Κώστα Καρπουχτση και Ιορδάνας Σαββίδου .

Σε οτι αφορά τον Στέφανο Φωτιαδη οι πληροφορίες αναφέρουν οτι ο πρώην νομάρχης από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδος .Πριν από την συνεδρίαση της Π.Γ του Σύριζα που είχε ορισθεί για της 13/2 και αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του κ Σαντορινιου .Είχε διαμηνύσει οτι αν δεν ανακοινωθεί η υποψηφιότητα άμεσα αποσύρει το ενδιαφέρον του . 

Ο έμπειρος ( σε εκλογικές διαδικασίες ) Στέφανος Φωτιάδης γνωρίζει πολύ καλά οτι θα πρέπει να υπάρχει ένα επαρκές χρονικό διάστημα πριν την κάλπη .Ώστε ο υποψήφιος να  μπορεί να στηρίξει την υποψηφιότητα του .Διαφορετικά ( αν ανακοινωθεί στο παρά ένα των εκλογών ) είναι μια υποψηφιότητα που μπαίνει στο ψηφοδέλτιο  ως διακοσμητικό στοιχείο

1 σχόλιο:

  1. Ας πάει επιτέλους σπίτι του. Η εμπειρία του από εκλογές θα έπρεπε να τον βοηθάει να καταλάβει ότι κούρασε τον κόσμο με τα ήξεις - αφήξεις. Αυτοί με τα μεγάλα εγώ πιστεύουν ότι είναι αναντικατάστατοι. Όμως «ουδείς αναντικατάστατος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.