Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Δυσαρέσκεια για Γιάννη Βλάχο

 


 

 

Μου μεταφέρει  ο σμπίρος οτι ο υποψήφιος δήμαρχος Σερρών Γιώργος Τσιμερίκας φέρεται να είναι έντονα δυσαρεστημένος από την στάση του πρώην δημάρχου Γιάννη Βλάχου . Αν και  αρχικά ο πρώην δήμαρχος είχε εκφραστεί θετικά για την υποψηφιότητα του πρώην συνεργάτη του ( το 2006 επι δημαρχίας του ο κ Τσιμερίκας ήταν πρόεδρος στην ΔΕΥΑΣ ) .Αυτη η ένθερμη αρχικά στήριξη έχει αρχίσει και ¨¨κρυώνει ¨¨¨. Για λόγο ή λογους που δεν έχουν διευκρινιστεί .Μάλιστα όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του υποψηφίου δημάρχου ο κ Βλάχος ήταν από τους πρώτους που άρχισε να αμφισβητεί την παρούσα δημοτική αρχή. Και συμμετείχε σε σειρά συναντήσεων και επαφών με αντικείμενο την εύρεση νέου υποψηφίου δημάρχου

3 σχόλια:

  1. Όπου υπάρχει φτώχεια υπάρχει και γκρίνια. Το τι φαντάζεται κάποιος ότι θα συμβεί δεν σημαίνει ότι ο άλλος είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Μπορεί να μην γουστάρει, μπορεί να νοιώθει ότι δεν είναι καλή επιλογή, μπορεί να μην του αρέσει να ασχολείται πλέον με διεργασίες και παρασκήνια, μπορεί να θέλει να κάνει κάτι άλλο, και τέλος πάντων δε είναι και υποχρεωμένος να δώσει λογαριασμό σε κανένα γιατί δεν ρίχνεται στον αγώνα ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. Το επιτελείο του αλλά και ο ίδιος θα πρέπει να καταλάβουν ότι δίνουν εικόνα μιζέριας όταν βγάζουν παράπονα για βοήθειες που δεν έρχονται. Ο νικητή μπαίνει με αυτοπεποίθηση και με το δικό του αέρα, αλλιώς άστο καλύτερα! Όπου ακούς δεν βοηθάει το κόμμα, δεν βοηθάει ο παλιός, δεν βοηθάει ο βουλευτής, δε βοηθάει... ο καιρός για να "πετάξει το παμπόρι", είναι για να χαμε να λέγαμε γιατί το "παμπόρι δεν 3χει ζύγια, δεν έχει ουρά ".Το ίδιο εδώ, το ίδιο και στους άλλους υποψήφιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βλάχος είναι με τον Τσιμερικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς το λέει ο λαός ? Τι της φταίνε της Κοντής ??? ..... Της ... Ο κόσμος περιμένει σοβαρότητα αλλά και ΑΜΙΛΛΑ για αυτούς που θα εναποθέσει την τύχη της πόλης μας τα επόμενα χρόνια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.