Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Η Αριάδνη Παπαφωτιου τελείωσε την αντιπολιτευση

 




Το συμπέρασμα από την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών .Είναι ότι η πραγματική επικεφαλής της αντιπολίτευσης είναι πλέον η Αριάδνη Παπαφωτιου .Τόσο ο κ Φωτιάδης όσο και ο κ Γκότσης ( για Φαρμάκη και Γεωργούλα δεν μιλάμε γιατί δεν μιλάνε) θα πρέπει ή να αναμορφώσουν τον πολιτικό λόγο τους ή να αποφεύγουν να τοποθετούνται .Γιατί η σύγκριση τους με την κ Παπαφωτιου πείθουν και τον πλέον δύσπιστο ότι οι δύο άνδρες είναι περισσότερο σύμμαχοι της δημοτικής αρχής παρά αντίπαλοι



3 σχόλια:

  1. Άσε τον Φωτιάδη. Αυτός τελείωσε. Ο Γκότσης περιμένει να τον καλέσει ο Χρυσάφης στον συνδυασμό του και για αυτό κάνει το καλό παιδί. Δυστυχώς όμως ξευτελιζεται, μετά από μια τέτοια πολυετή πορεία. Η Παπαφωτίου αξίζει να είναι η επόμενη Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε αν δε συνέφερε το Χρυσάφη να ανεβάσετε την Αριάδνη, σιγά μη λέγατε καλή κουβέντα. Τώρα ξαφνικά το serresbomb την αγάπησε μπας και κάνει ζημιά στους άλλους. Το γράφω αν και ξέρω πως δεν θα το δημοσιεύσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αριάδνη φίλε μου, δεν ήξερε ποιος είναι αντιδήμαρχος κυνοκομειου; Έμεινε ακόμη στον ΤΑΙΡΗ...
    Ωραία αντιπολίτευση, δεν παρακολουθεί ούτε τις αλλαγές των αντιδημάρχων. Δες λίγο σε ποιον έθεσε ερωτήματα. Για να μην μιλήσω για το ποιός νομίζει πως είναι πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ.
    Μην μας λες λοιπόν χαζομάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.