Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Μια συνέντευξη Επικοινωνιακό Βατερλώ

 

 

 

Θα μπορούσαν με ένα δελτίο τύπου να ανακοινώσουν την ματαίωση της συναυλίας του F.Y .Όμως στην Συμμαχια θεωρούν οτι το επικοινωνιακό είναι το δυνατό τους χαρτί, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ επέλεξε να δώσει ολόκληρη συνέντευξη  τύπου για να  δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα .

Να θυμίσουμε στην κ Παλαζη οτι η συναυλία είχε κλειστεί για την ΠΟΛΙΤΕΙΑ των ΕΥΧΩΝ και αναβλήθηκε λόγω του γνωστού γεγονότος  .

 


 

Επομένως γνώριζαν τον καλλιτέχνη και το τι τραγούδια λέει και τους στίχους αυτών  .Και τον επέλεξαν ( όπως το ειπε και η κ Παλαζη πριν από δύο ημέρες ) γιατι ειναι γνωστός και αγαπητός στις νεαρές ηλικίες .

Ο ισχυρισμός της οτι απαίτησαν από  τον καλλιτέχνη να διαμορφώσει η ΚΕΔΗΣ την λίστα των τραγουδιών που θα πει . Αν πραγματικά είναι αλήθεια δεν τους τιμά .Γιατι αν απαιτείς στην ουσία να λογοκρίνεις έναν καλλιτέχνη ( οποιος και να είναι αυτος ) τότε μπαίνουμε σε άλλο γήπεδο . 

Κλείνοντας να πούμε και ένα μπράβο στην κ Παλάζη που συνειδητά επέλεξε να φορτωθεί το βαρος μιας λάθος επιλογής  . Με την οποια είχαν συμφωνήσει άπαντες .

Δεν ξέρουμε βέβαια πόσο μεγάλο  είναι το πολιτικό κεφάλαιο της προέδρου .Η οποία το σπαταλά κάθε φορά που προκύπτουν δυσκολίες .Αφού μπαίνει μπροστά και χρεώνεται προσωπικά τα λάθη και τις αστοχίες της δημοτικής αρχής .Την ιδια ώρα που οι περισσότεροι έχουν ¨¨κρυφτεί ¨¨ αφού η μέρα πλησιάζει στο τελος της ( βλέπε κάλπες ) εφαρμόζοντας πιστά την ρήση και όσο λιγότερο εκτίθεσαι δημόσια τόσο καλύτερα για το  προσωπικό πολιτικό σου μέλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.