Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ποιος επέβαλλε την ματαίωση της συναυλίας ???

 


 

 

 

 Την Πέμπτη 2/2/2023 ανακοίνωσαν περιχαρείς την συναυλία. Μάλιστα η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ  στις δηλώσεις της στους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς  μας ενημέρωσε για το κύμα ενθουσιασμού που προκάλεσε η διαρροή της είδησης .Σχεδόν 24 ώρες μετά έσπευσαν να την ματαιώσουν . Υπήρξε η συνέντευξη όπου η πρόεδρος ανέφερε μια σειρά δικαιολογιών .Όμως ο σμπίρος μου μεταφέρει οτι λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής το τηλέφωνο χτύπησε . Η συνομιλια κράτησε αρκετά λεπτά στα περισσότερα εκ των οποίων  μίλησε  μόνο αυτός που κάλεσε .

Δεν ζήτησε να ματαιωθεί  το απαίτησε .Και εκ των γεγονότων αποδείχθηκε οτι η απαίτηση του έγινε δεκτή .  Κατόπιν ενημερώθηκε η πρόεδρος οτι η συναυλία ματαιώνεται και την έλαχε ο κλήρος να το ανακοινώσει

2 σχόλια:

  1. Βρε δεν αφήνετε τα σάπια; Είναι πασιφανές ότι κατάλαβε ο Χρυσάφης τη γκάφα ολκής που έκανε, και αποφάσισε να θυσιάσει την Παλάζη. Εξάλλου είναι γνωστό ότι τις ευθύνες τις ρίχνει πάντοτε στους γύρω του. Για τον εαυτό του κρατάει μόνο τα εύσημα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και έβγαλε και την Ιλανιδου να του πλέξει το εγκώμιο και να κατακεραυνώσει την Παλάζη.Τυχαιο δεν νομίζω.Η επόμενη προσχώρηση θα είναι της Ιλανιδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.