Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Απάντηση για την δημοσκόπηση

 


 

Απάντηση στην ανάρτηση μας για την δημοσκόπηση για τον δήμο Σερρών. Που δημοσιοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες .Δίνουν ο διαχειριστής /ες  της σελίδας ecpol value. Που φέρεται να την έχει διενεργήσει .

Επι των απαντήσεων θα κάνουμε το σχόλιο μας 

1. Αποφεύγουν να απαντήσουν στο ερώτημα για την ταυτότητα της έρευνας .Όταν μάλιστα αναφέρουν οτι χρειάστηκαν 45 σελίδες για να αναλυθούν τα αποτελέσματα της . Η γνωστοποίηση του ερωτηματολογίου θα έφτανε ( αφήνουμε στην άκρη ολα τα υπόλοιπα  ερωτήματα που θέσαμε  )

2. Η απάντηση για την διαμόρφωση του 45% καταρρίπτει τον ισχυρισμό τους για την επιστημονικότητα της έρευνας .Σκεφτείτε στις δημοσκοπήσεις που γίνονται για την πρόθεση ψήφου .Να υπήρχαν τα ποσοστά ΝΔ ,ΣΥΡΙΖΑ ,ΠΑΣΟΚ  .Και όλοι οι υπόλοιποι (ΚΚΕ ,ΜεΡΑ25 ,ΛΥΣΗ , ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ) να έμπαιναν σε ένα γενικό σύνολο

 3. H απάντηση ότι τα γραφήματα δεν δείχνουν τίποτα αλλά έτσι βγαίνουν από το σύστημα .Το αφήνουμε ασχολίαστο , ελπίζοντας να μην το επικαλεστούν αν καταθέσουν την έρευνα σε πανεπιστημιακό ίδρυμα  

 4. Σε οτι αφορά την δυναμική των υποψηφιοτήτων . Αν μας έλεγαν με ποια ερωτήματα της ερευνάς ανιχνεύθηκε αυτό θα γινόταν αντιληπτό

 5. Αναμένουμε την δημοσιοποιήση της ταυτότητας και του ερωτηματολογίου της έρευνας .Των δυο βασικών προϋποθέσεων μιας έρευνας που σέβεται τον εαυτο της

Η απάντηση ecpol value.

 

Αγαπητέ κύριε serresbomb.

 1) Τα γραφήματα των άλλων δύο στηλών αναφέρονται στην δυναμική που έχουν οι υποψήφιοι (κάτι που θα πρέπει να σας εξηγήσουμε) και όχι στην αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου.

2) το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου 45% περιλαμβάνει (Γκότση, Αριάδνη, υποψήφιο ΚΚΕ, υποψήφιο ΣΥΡΙΖΑ,δεν έχω αποφασίσει ακόμα, κανένας,κ.α. τα οποία θα μπορούσαν να μπουν σε ξεχωριστές στήλες αλλά δεν το θεωρήσαμε απαραίτητο.

3)τα γραφήματα που φτάνουν στο ποσοστό του 55% δεν δείχνουν απολύτως τίποτα, αλλά εμφανίζονται αυτόματα απο τό πρόγραμμα.

4)σε κάτι σωστό που πέσατε μέσα είναι ότι ίσως (χωράει) και μια άλλη υποψηφιότητα. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όσον αφορά την έρευνα (υποψηφιότητα απτό πανέρι) και να σας ενημερώσουμε ότι μία έρευνα που αφορά πανεπιστημιακό ίδρυμα και η ανάλυση της αποτελείται από 45 σελίδες δεν μπορεί να απαξιώνεται με αυτόν τον τρόπο και με τέτοια μπακαλο- ανάλυση που κάνετε.

 Όσον αφορά τα συμπεράσματα είναι πάρα πολλά .Με εκτίμηση ecpol value.

8 σχόλια:

  1. Αγαπητέ κύριε serresbomb, 1)δεν θυμάμαι να μας έχετε αναθέσει εσείς κάποια εντολή έρευνας ώστε να σας γνωστοποιήσουμε περαιτέρω περί της έρευνας,(μπορούσατε να μας το ζητήσετε και εμείς θα το κάναμε αφιλοκερδώς)και όχι να γράφετε άρθρα περί επιστημονικού υποβάθρου της ομάδας μας και της εγκυρότητας της έρευνας. 2) το γράφημα όπως είναι εύκολα αντιληπτό δεν απεικονίζεται κάτι (απορώ γιατί έχετε μείνει σε αυτό)(έχει δημιουργηθεί απλά για να γνωστοποιηθούν τα ποσοστά γιατί δεχόμασταν πολλά μνμ πολιτών να τα γνωστοποιήσουμε όπως και πράξαμε). 3) μέχρι και σήμερα η κ. Παπαφωτιου δεν έχει κάνει γνωστή την πρόθεση της για υποψήφια δήμαρχος και δεν μπορούσαμε να βάλουμε στο γράφημα το ποσοστό της μεμονωμένα.4) εσείς ποιο λέτε να είναι το ερώτημα; Ποιον θεωρείτε ποιο όμορφο δήμαρχο; (Φυσικά ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για δήμαρχο Σερρών). 5) Σας προ (σ)καλώ αφού ξέρετε τόσα πολλά περί ερευνών να κάνετε μια δικιά σας και να δείτε ποιο είναι το αποτέλεσμα.6) όσον αφορά το γράφημα, ψάχνατε να βρείτε κάποιο λάθος ώστε να αμφισβητήσετε κάτι που δεν σας άρεσε;7) εάν δεν σας άρεσε η έρευνα τότε γιατί την δημοσιεύσατε;8) όσον αφορά το εύρος δυναμικότητας, Όπως προείπα είναι κάτι το καινοτόμο και δεν βρίσκουμε τον λόγο να απολογηθουμε και να εξηγήσουμε σε εσάς.7) είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόσκληση ώστε να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της έρευνας στο σύνολο της (αφιλοκερδώς). Κλείνοντας να σας πω ότι οι έρευνες που αφορούν δημοτική αρχή ουδεμία σχέση έχουν με αυτές των κομμάτων βλέπε δημοσκοπήσεις μεγαλων εταιρειών που αφορούν δήμους και περιφέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πολιτικές έρευνες που δημοσιοποιούνται είτε για κόμματα είτε για τοπική αυτοδιοίκηση, εμπίπτουν σε νόμους και κανόνες που είναι ακριβώς οι ίδιοι και στην μια περίπτωση και στην άλλη.. Το "δεν έχουν καμία σχέση" που γράφεις δείχνει πόσο άσχετος είσαι και εσυ και η υποτιθέμενη ερευνα σου. Αριθμό μητρώου εταιρείας, αλλιώς στα σκουπίδια

      Διαγραφή
  2. Όποιος θίγεται και αμφισβητεί την εγκυρότητα της έρευνας και ενδιαφέρεται να του γίνουν γνωστά όλα τα περαιτέρω (φυσικά αφιλοκερδώς) μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.με εκτίμηση ecpol value

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλοι του serresbomb, είστε τυφλοί υποστηρικτές του Δημάρχου, για ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ και ΑΡΩΜΑΤΑ, Χρυσαφη, διότι δεν αποδέχεστε μια δημοσκόπηση για την οποία κάποιοι βάζουν την υπογραφή τους και σας δίνουν απαντήσεις. Και όλα αυτά γιατί η δημοσκόπηση δεν συμφέρει στον αγαπημένο σας Χρυσάφη. Αιδως Αργιοι! Άραγε θα δημοσιεύσετε το σχόλιο μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπω από τις απαντήσεις που δίνει η ecpol ότι ούτε σαφής γίνεται ούτε καν δημοσιεύει την ταυτότητα της έρευνας, όπως οφείλει. Και όταν λέω ταυτότητα έρευνας, εννοώ πλήρη . Δημογραφικά χαρακτηριστικά, χρονικό διάστημα έρευνας, οι ερωτήσεις που τέθηκαν, με ποια μεθοδολογία βγήκαν τα αποτέλεσμα κλπ..
    Εδω δεν βλέπω τίποτε απολύτως.
    Και το κυριότερο; Δεν βλέπω αριθμό μητρώου εταιρείας που είναι υποχρεωμένες να έχουν και να δημοσιεύουν όλες οι εταιρίες που διενεργούν πολιτικές δημοσκοπήσεις.
    Εν κατακλείδι. Αν ολα αυτα δεν δοθούν στην δημοσιότητα, τότε θα υποθέσουμε ότι η "έρευνα" στερείτε βασικών κανόνων, αρα αναξιόπιστη Αν δε, η εταιρεία δεν ειναι καν εγγεγραμμένη στο μητρώο εταιριών δημοσκοπήσεων, τοτε μπορούμε να υποθέσουμε βαρύτερα πράγματα, αφήστε που είναι και παράνομη.
    Εξηγήσεις λοιπόν οφείλει η ecpol και όχι το serrebomb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ serresbomb 1)και κυριότερο δεν μας ζητήσατε την άδεια να ανα δημοσιεύσετε την έρευνα μας 2) η έρευνα δεν έγινε με σκοπό την δημοσιοποίηση της σε ηλεκτρονικο ή έντυπο ΤΥΠΟ , άρα δεν υποχρεούται να έχει το μητρώο που ισχυρίζεστε( κάντε σωστή ερμηνεία του νόμου). Όσο για την ταυτότητα της έρευνας, (η οποία γίνεται αντιληπτή από οποιοδήποτε εάν παρακολούθηση λίγο τις αναρτήσεις μας) θα σας την δίναμε με όλη την καλή διάθεση ( και έχω αναφέρει πως είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε)αλλά εσείς παρόλο που έχετε δημοσίευση την ανάρτηση χωρίς την έγκριση μας, μας κουνάτε και το δάχτυλο. Για να τελειώνουμε η έρευνα είναι διαθέσιμη για όποιον νομίζει ότι θίγεται (αφιλοκερδώς) . Όσο για την σεδεα, διαβάστε το άρθρο που εσείς δημοσιεύσατε πριν λίγες μέρες. ευχαριστούμε.ecpol value.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν έγινε με σκοπό την δημοσίευση τότε γιατί την δημοσιεύετε? Και βεβαίως όλοι καταλάβαμε ότι δεν έχετε τα απαιτούμενα για διενέργεια πολιτικών δημοσκοπήσεων. Και αμφιβάλουμε αν είστε και πραγματική εταιρία. Οι δε απαντήσεις σας παραπέμπουν σε νηπιαγωγείο. . .

      Διαγραφή
  6. Αγαπητό serresbomb, εντάξει.... τελικά μας κάνατε να ομολογήσουμε, είμαστε μια ομάδα που μόλις τελειώσαμε το ΙΕΚ κομμωτικής και ΟΑΕΔ υδραυλικών. Ένα πρωινό του Φεβρουαρίου πίνοντας καφέ , αναφωνεί ο υδραυλικός της παρέας στο τραπέζι: εμένα το όνειρο μου ήταν να σπουδάσω πολιτικές επιστήμες με μεταπτυχιακό στην πολιτική ανάλυση.....(δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει τον λόγο του και πετάγεται και τον διακόπτει η κομμώτρια και εγώ φίλε μου είχα το ίδιο όνειρο, ταυτόχρονα με τον άλλο ν υδραυλικό που αναφωνεί και αυτός:εγώ ήθελα να γίνω οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στην στατιστική. ...και ξαφνικά μας έρχεται η ιδέα να κάνουμε μια ανάρτηση μιας δήθεν έρευνας για τον δήμο Σερρών, αλλά μας ανακάλυψαν τα λαγωνικα του serresbomb,θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για αυτό μας το αστείο. Ecpol value-θερμο μονώσεις-αεριο- υδραυλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.