Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Πανσερραικος : Ήττα για την U15 από τον ΠΑΟΚ

 


 

 

 

 

 

Για την 11η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της Super League K15, ο Πανσερραϊκός αντιμετώπισε εντός έδρας τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Ομόνοιας και υπό το βλέμμα 200 περίπου φιλάθλων ηττήθηκε με 4-0, παρά την σημαντική προσπάθεια κόντρα στους —  πρωτοπόρους της βαθμολογίας, που έχουν και μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα στις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Η ομάδα μας στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μπήκε με διάθεση, πίεσε ψηλά, κατάφερε να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή σε κάποιες περιπτώσεις στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, ωστόσο στη συνέχεια οπισθοχώρησε, βρέθηκε σε παθητικό ρόλο, δέχθηκε ευκαιρίες με τον Κατιάκο και την άμυνα μας να αντιδρούν σωστά σε πολλές περιπτώσεις, ωστόσο στο 22΄ ήρθε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν την ανωτερότητα τους, βρήκαν ακόμη τρία γκολ και διαμόρφωσαν το τελικό 0-4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.