Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : «Βασίλης Αγοραστός» ονομάστηκε το Κλειστό Γυμναστήριο Oμόνοιας


Το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Oμόνοιας, από σήμερα θα φέρει το όνομα του Βασίλη Αγοραστού, αποδίδοντας ελάχιστο φόρο τιμής στον Σερραίο πρωταθλητή του στίβου και βαλκανιονίκη, απόφαση την οποία έλαβε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών.

 

«Ο Βασίλης Αγοραστός υπήρξε επιφανές μέλος της Σερραϊκής κοινωνίας, επιτυχημένος επιχειρηματίας, υποδειγματικός οικογενειάρχης, αθλητής με σημαντικές διακρίσεις, καθώς και ιδιαίτερα ενεργός στα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση. Η προσφορά του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους και το γυμναστήριο αυτό θα μας το θυμίζει πάντοτε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής πραγματοποιήθηκαν στην τελετή ονοματοδοσίας που διοργάνωσαν ο Δήμος Σερρών και ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού.

Στην εκδήλωση μνήμης παραβρέθηκαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, Βουλευτές των Σερρών, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης, μέλη του Δημοτικού συμβουλίου, της οικογένειας Αγοραστού και συναθλητών του.

«Είναι μια σπουδαία μέρα γιατί τιμούμε έναν συμπατριώτη μας, τον Βασίλη Αγοραστό, ένα πολύ μεγάλο αθλητή, που έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία του αθλητισμού. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Σερρών και τον Δήμο Σερρών για την πρωτοβουλία αυτή που κάνουν κάτι το οποίο συνήθως δεν γίνεται γιατί ξεχνάμε τους ανθρώπους, δηλαδή δίνουν το όνομα αυτού του ανθρώπου σε ένα κλειστό γυμναστήριο έτσι ώστε όλοι μας να θυμόμαστε την προσφορά του, να θυμόμαστε τι άνθρωπος ήταν και οι νεότεροι να εμπνευστούν από αυτόν» είπε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

 https://www.serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.