Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Η είδηση της ημέρας : Θα είναι .......δωρεαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις

 

 


 

 Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ Παλάζη προδιαθέτει τους δημότες για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα διοργανώσει η ΚΕΔΗΣ

Στέκομαι στην τελευταία παράγραφο του κειμένου της προέδρου όπου μας ενημερώνει.     Οτι το κυριότερο για  το πλήθος των εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν είναι οτι θα είναι δωρεάν για τους δημότες .Μάλιστα το ΔΩΡΕΑΝ είναι γραμμένο με κεφάλαια για να το δούμε να το καταλάβουμε

Οχι η πρόεδρος δεν ζητά να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο και την ίδια για αυτή την κοινωνική  προσφορά .

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Οι Απόκριες έρχονται...!!!
Εσείς, ετοιμάστε τις πιο ευφάνταστες αποκριάτικες αμφιέσεις και την καλή σας διάθεση και όλοι εμείς στο Δήμο Σερρών και την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. προετοιμάζουμε πυρετωδώς μια μεγάλη και εντυπωσιακή γιορτή με πολλά δρώμενα, εκπλήξεις και δώρα!
Η Maskarata που τόσο αγαπήσατε …επιστρέφει με διαγωνισμό και δώρα και θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Φέτος στις Απόκριες γιορτάζουμε, διασκεδάζουμε και συμμετέχουμε όλοι στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Σερρών. Σε λίγες ημέρες θα γίνουν ανακοινώσεις με όλες τις λεπτομέρειες για τη μεγάλη γιορτή!!
Η μεγάλη γιορτή της Αποκριάς θα ολοκληρωθεί με την υλοποίηση για μια ακόμη χρονιά των εθίμων της Καθαράς Δευτέρας, τα λεγόμενα ΚΟΥΛΟΥΜΑ.
Και το κυριότερο όλες οι εκδηλώσεις και οι δράσεις θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους Σερραίους και τους επισκέπτες του Δήμου μας !!
Μείνετε συντονισμένοι ….

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.