Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Βισαλτίας : Εκλογές μιας Κυριακής ????

 


 

 

 

 Στην Βισαλτια αρχίζει να ανεβαίνει το προεκλογικό θερμόμετρο  αφου οι μεταγραφές και οι μετακινήσεις προκαλούν αντιδράσεις και κοντρες . Στον δρόμο προς την κάλπη ο δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινος θα επιδιώξει να διεμβολίσει τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης .

Ενω η αντιπαλος του στις εκλογές του 2019 κ Πλιάκου   . Μετρά ήδη δύο προσχωρησεις απο την παράταξη του δημάρχου ( Σταυριδης , Βαδαρλης ) ενω υπάρχουν και συζητήσεις με πρώην υποψηφίους άλλων παρατάξεων.

Το αν θα έχουμε εκλογές μιας ή δύο Κυριακών .Εξαρτάται κατά πρώτον από το τι θα κάνει η κ Ρακιτζη και η παράταξη της .Στις εκλογές του 2019 ειχε λάβει 21,15% μένοντας εκτος για 800 ψήφους .Προς το παρον ακουγεται  οτι η παράταξη της θα είναι στην μαχη των εκλογων .Το αν ειναι με την κ Ρακιτζη επικεφαλης ακομη δεν έχει φιξαριστει.

Μήλον της έριδος και οι κ Δουβίτσας και Τζιάγκαλος .Οι οποίοι στις εκλογές του 2019 είχαν λάβει 6,8% και 8,39% .Το να είναι εκ νέου υποψήφιοι φαντάζει λίγο δύσκολο ( λογω του εκλογικού νόμου ) .

Το τι θα πράξουν άγνωστο .Βέβαια ο κ Δουβιτσας έχει ρίξει πολύ τους αντιπολιτευτικούς τόνους. Ενω ο κ Τζιάγκαλος ασκει αντιπολίτευση αλλά  περιοδικά .

 34,22 % ήταν το ποσοστό του κ Μασλαρινου το 2019 και 26 ,65% της κ Πλιακου . Μπορεί ο δήμαρχος να φτάσει στο 43% την Α Κυριακή ?? Λίγο δύσκολο αφου παρά τις μεταγραφές υπάρχουν και σημαντικές απώλειες .Μπορεί η κ Πλιάκου ???

Μόνο αν δεν θα κατέβει  η παράταξη της κ Ρακιτζη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.