Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Δικαιώνουν καθημερινα τον Χρυσαφη

 


 

 

 Πριν από ένα χρόνο σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Αλεξανδρος Χρυσάφης απευθυνόμενος προς την αντιπολίτευση είχε προβλέψει οτι ουδείς εκ των επικεφαλης των παρατάξεων θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 .

Από τότε κύλησε πολύ νερό αλλά τα γεγονότα δικαιώνουν καθημερινά τον δήμαρχο . Η ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ δια στόματος Αντώνη Γεωργουλα δεν θα είναι παρούσα στις εκλογές. Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων έχει διαλυθεί και  ο επικεφαλης Ηλιας Γκότσης και οι 4 δημοτικοί σύμβουλοι αναζητούν αλλού πολιτική στέγη .

Ο Στέφανος Φωτιάδης προ 4 μηνών ανακοίνωσε την αποχώρηση του , ενώ από τους 13 σύμβουλους εχουμε δυο ανεξαρτητοποιήσεις . Μια προχώρηση στην Συμμαχια Σερραίων , Μητλιάγκα και Γάτσιος έχουν δημιουργήσει μια νέα παράταξη μέσα στην παράταξη . Από τους υπόλοιπους κάποιοι δεν θα είναι υποψήφιοι ενω οσοι διεκδικήσουν εκ νέου την ψήφο των Σερραίων  βρίσκονται στο δίλημμα μεταξύ Συμμαχιας Σερραιων και Βαρβαρας Μητλιάγκα. Η κ Παπαφωτιου αναζητεί πολιτικά στηρίγματα μπας και μπορέσει να ειναι παρούσα ως επικεφαλης. Και τέλος η Λαικη Συσπείρωση θα είναι στις εκλογές αλλά όχι με τον Παυλο Φαρμακη επικεφαλης .

Κερασάκι στην τούρτα για το πως πολιτεύονται οι 5 της αντιπολίτευσης ήταν ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.

Αντώνης Γεωργουλας, Παύλος Φαρμακης Αριάδνη Παπαφωτιου έλαμψαν δια της απουσίας τους. Ο Στεφανος Φωτιαδης μίλησε πολύ ( χρονικά ) χωρίς επι της ουσίας να ασκήσει την παραμικρή κριτική στην δημοτική αρχή. Και ο Ηλίας Γκότσης άσκησε κριτική αλλα σε μια λαιτ εκδοχή .

 

2 σχόλια:

  1. Η πιο τραγική αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών μετά την μεταπολιτευση, απέναντι σε έναν ανίκανο Δήμαρχο των λουλουδιών και της λεζάντας, όπως έγραψαν σε πανό οι φίλαθλοι του Πανσερραικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χρυσάφης έλεγε ότι δεν θα έχει κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο απέναντι του και θα είναι μόνος του. Δεν δικαιώθηκε, γιατί μέχρι τώρα έχει δύο υποψήφιους Δημάρχους απέναντι του. Τσιμερικας και Μητλιαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.