Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Ψηφοθηρικός πυρετός ¨¨¨ στην Συμμαχία

 


 

 

 

17 οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμμαχίας Σερραίων ( αφήνουμε εκτός τον Γιώργο Καδη ) . Σε αυτούς προσθέστε τα νέα ονόματα που έχει ανακοινώσει  ,(  ο επικεφαλης κ Χρυσάφης ) και θα ανακοινωθούν και άλλοι στην πορεία . Βάλτε και τα ¨¨βαριά χαρτιά ¨¨ των μεταγραφών .Χρυσανθίδης είναι ήδη εντός , έρχονται Χραπας , Χατζημαργαρίτης  και ακούγονται και κάποιοι άλλοι και άλλες .Δηλαδή  μαζεύονται καμιά 35αρια που θα διεκδικήσουν μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο .Αν η Συμμαχία κερδίσει τις εκλογές θα εκλέξει 21 δημοτικούς συμβούλους. Πάνω από 21 για να εκλέξει  απαιτείται να ξεπεράσει ή την Α ή την Β Κυριακή το 60% .

Οπότε τα πράγματα είναι ζόρικα για όλους και η μάχη ήδη άρχισε για το κυνήγι του σταυρού .Αφου δίνεται σε δύο επίπεδα .Το πρώτο η επανεκλογή ή ή εκλογή. Το 2ο και σημαντικότερο το πλασάρισμα ψηλά στην σειρά εκλογής. Αφού θα αποτελέσει ένα κριτήριο για μια θέση στο νέο υπουργικό συμβούλιο του δήμου.

Τα όσα λαμβάνουν χώρα ήδη ξεπερνούν σε κάποιες των περιπτώσεων κάθε φαντασία .Και όπως προεξοφλεί ο σμπίρος όσο ζυγώνουμε προς την κάλπη θα γίνονται καλύτερα 

ΥΓ: Επειδή ειναι και ο μηνας των εκδηλώσεων των συλλόγων , καλό θα είναι από  κάποιους να υπάρχει και λίγο μέτρο και σεβασμός στους συναδέλφους τους .Γιατι η συμπεριφορά τους δημιουργεί την εντύπωση οτι τους αντιμετωπίζουν οχι απλά ως αντιπάλους αλλά ως πολιτικους εχθρούς 

 

1 σχόλιο:

  1. Από εσάς του serresbomb ποιος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το πολιτικό σας αφεντικό τον Χρυσάφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.