Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Κάμερα...... στον πρόεδρο

 



 

 

Έδειξε ότι τον ενδιαφέρει να απολαμβάνει το νέκταρ της προβολής, να παίρνει και αυτός το μερτικό του από το φώς της δημοσιότητας .

 Μιλάμε για τον πρόεδρο του Δ.Σ. Σερρών Βασίλη Κατιρτζόγλου ο οποίος προσήλθε κανονικά στην ώρα του  στη ειδική συνεδρίαση του απολογισμού των πεπραγμένων του Δήμου Σερρών  για το  2021 οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου των «Αστεριών»

 Έτσι είχε την δυνατότητα  να ελέγξει  τον αρχικό σχεδιασμό του στησίματος της συνεδρίασης και τελικώς να προχωρήσει σε αλλαγές.

Η εικόνα που αντίκρισε  του προκάλεσε δυσφορία- την έδειξε στο προσωπικό του Δήμου- και είχε σχέση με  την χωροταξία των μηχανημάτων που θα στήριζαν την εκδήλωση του απολογισμού αλλά και του χώρου που προβλεπόταν να καθίσει ο ίδιος που θα διηύθυνε την κορυφαία συνεδρίαση της χρονιάς.

Θεώρησε υποτιμητικό να κατέχει προνομιακή θέση στο κάδρο της συνεδρίασης  η γενική γραμματέας του Δήμου Αλεξάνδρα Ελευθεριάδου έναντι του ίδιου που είναι αιρετός.

Ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης την ώρα που διαδραματίζονταν όλα αυτά βρισκόταν στο  Δημοτικό Γήπεδο Σερρών  και έδειχνε τα φιλοπανσερραϊκά του αισθήματα.

Δ.Ν.

 

 https://sertharros.gr

2 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλους του συμμάχους αλλά κυρίως στον κ. Χρυσάφη που έβαλαν σε τάξη τα οικονομικά του Δήμου με διαφάνεια και νομιμότητα πάνω απ όλα. Τέτοιους πολιτικούς θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν ανέκδοτο ακούγεται αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.