Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Οι λοχαγοί ........ του Γιώργου Τσιμερίκα

 


 

 Πρωί Σαββάτου ο σμπίρος συνέλαβε τον υποψήφιο δήμαρχο με ομάδα συνεργατών του να απολαμβάνουν τον καφε κάπου στο κέντρο της πόλης .

Στην φωτογραφία διακρίνονται οι

Σταυρόπουλος Αλέξανδρος δικηγόρος ,Παύλος Πουλιακας Πολιτικός Μηχανικός Πρόεδρος των υπαλλήλων της ΠΕ Σερρών, Βασίλης Τερζής Δημοτικός Σύμβουλος, Ανέστης Παπαδόπουλος εκπαιδευτικός τοπικός σύμβουλος Βασίλης Καλαμπαλικας Αντιπρόεδρος συλλόγου φοιτητών ΤΕΦΑΑ Σερρών
 
 Για να μην υπάρξουν παρανοήσεις  ( οτι υποτιμουμε πολιτικα κάποιον εκ των εικονιζομένων )  για την χρήση του όρου λοχαγοί . Θυμίζουμε το πως καθιερώθηκε στην πολιτική ορολογία
 
 
 
 Οι «λοχαγοί» του ΠΑΣΟΚ ήταν μια ομάδα νεαρών, φιλόδοξων και συγχρόνως
ρομαντικών στελεχών, που πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του '80 και  σταδιακά μετεξελίχθηκε σε εσωκομματική αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Οι «7» ως ομάδα πολιτικής παρέμβασης ολοκλήρωσαν τη διαδρομή τους όταν θεώρησαν ότι η αποστολή τους έφτασε στο τέλος της με την εκλογή του Κώστα Σημίτη στην προεδρία του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.