Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Σέρρες : Καρίπογλου VS Χατζηβασιλείου

 


 

Οι   Ημέρες Καριέρας έρχονται και στην πόλη μας . Και μάλιστα όπως είχαμε ενημερωθεί αυτό επετεύχθη με πρωτοβουλία του γαλάζιου βουλευτή Τάσου Χατζηβασιλειου . Ο βουλευτής μάλιστα μίλησε και στα τοπικά μέσα ενώ η όλη εκδήλωση έγινε δεκτή με διθυράμβους από μερίδα Σερραικων ΜΜΕ . Τον ενθουσιασμό του βουλευτή και των ΜΜΕ δεν φαίνεται να συμμερίζεται ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σερρών κ Παναγιώτης Καρίπογλου ο οποίος σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε 

 

Οι πολυδιαφημισμένες Ημέρες Καριέρας- που έρχονται και στην πόλη μας - αποδεικνύονται μάλλον επικοινωνιακό πυροτέχνημα.
Γιατί, στις περιοχές, όπως η δική μας, που δεν υπάρχουν πλέον μεγάλες αλλά ούτε πολλές μικρές επιχειρήσεις, και η ανεργία καλπάζει, θα επισκεφτούν στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής κυρίως εταιρείες του τουριστικού κλάδου για να «ψαρέψουν» φθηνό εργατικό δυναμικό.
Από αυτή τη νεολαία που δεν έχει να δουλέψει και την εκμεταλλεύονται πολιτικά γραφεία.
Εκεί καταντήσαμε όμως.
Αυτό το μέλλον προσφέρουμε στα νέα παιδιά.
Να τους προτείνουμε με χαρά να γίνουν σερβιτόροι, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη δουλειά, για όσους την σπούδασαν όμως ή δεν έχουν κάτι να κάνουν.
Και αυτή την αθλιότητα την διαφημίζουμε κιόλας.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Andronis 5 ώ. Η ομάδα του ομίλου Andronis μεγαλώνει! 5 ημέρες καριέρας 5 διαφορετικοί προορισμοί! Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάν... Δείτε περισσότερα Andronis Ημέρες Καριέρας ΠΕΜΠΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΙΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ3/2 ΚΟΜΟΤΗΝΗ Μαρααλή1 1:00 ΣΑΒΒΑΤΟ 4/2 ΞΑΝΘΗ 11:00-19:00 19:00 ΚΥΡΙΑΚΗ Εθνικής Αντίστασης ΣΕΡΡΕΣ ροφος ΚΕΛΗΣ 18:00 ΔΕΥΤΕΡΑ 6/2 ΚΑΣΤΟΡΙΑ Αίθουσα συμβουλίου 10:00 6:00 recruitment_glandronis.com"

1 σχόλιο:

  1. Για τα πολιτικά παιδιά που δεν έχουν δεξιότητες και ικανότητες οι θέσεις στους δήμους και τις ΔΕΥΑ υπάρχουν . Τα παιδιά που έχουν ικανότητες αποκλείονται ! Τέτοια αξιοκρατία, αυτά βλέπουν και σιχαίνονται την πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.