Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : ΄΄Ενα Επικοινωνιακό επιτελείο που αποδομει επιμελώς τον δήμαρχο

 


 

 Έχουμε γράψει πολλάκις οτι η επικοινωνιακή ομάδα που πλαισιώνει τον δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσαφη .Επιμελώς ..Συμμαχεί με την αποδόμηση του .

Η επιβεβαίωση ήρθε από τους ίδιους στον πρόσφατο απολογισμό της δημοτικής αρχής για το 2021.Μεταξύ των πολλών γραφημάτων και καρτών που περιελάμβανε ο απολογισμός του δημαρχου υπήρχε και μια κάρτα στην σελίδα 27 .Τι γράφει η κάρτα οτι από τα 3215 αιτήματα που υποβλήθηκαν επιλύθηκε το 50% .Το ακόμη καλύτερο οτι το 45% εκκρεμεί .Δηλαδή μετά από 15 μήνες εκκρεμεί. Ούτε αίτημα συνταξιοδότησης να ήταν σύντροφοι.

Όταν μόνοι τους ομολογούν οτι στο θέμα της καθημερινότητα οριακά έπιασαν τη βάση .Δεν χρειάζεται κανείς να κάνει αντιπολίτευση  


 

2 σχόλια:

  1. Προφανώς δεν παρακολουθήσατε τον απολογισμό. Τέτοιο γράφημα δεν προβλήθηκε κατά την εισήγηση του δημάρχου. Καλό είναι να ελέγχετε καλύτερα τι γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή είναι φτιαχτό το γράφημα προβοκάτσια; Σελ 27 από την πολυσέλιδη έκθεση που υπήρχε ως εισήγηση του θέματος με υπογραφή Δημάρχου. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.