Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις ο Ηλίας Γκότσης κράτησε τα προσχήματα για την αντιπολίτευση

 


 

 

 

 Υποτίθεται ότι στον απολογισμό πεπραγμένων του δημάρχου , η αντιπολίτευση έχει την ευκαιρία για μια εφ όλης της ύλης κριτική . Και λέμε υποτίθεται γιατί στον απολογισμό της δημοτικής αρχής Σερρών .Η αντιπολίτευση  ήταν απούσα.

 Ο Στέφανος Φωτιάδης  δεν είπε τίποτα .Αριάδνη Παπαφωτιου,Αντώνης Γεωργούλιας ,Παύλος Φαρμάκης απόντες .Ο κλήρος έπεσε στον Ηλία Γκότση ο οποίος ομολογουμένως στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.Καθως θύμισε στον δήμαρχο πλήθος προεκλογικών υποσχέσεων ( ΚΕΠ σε κάθε χωριό ,γραφεία στήριξης αγροτών, μουσεία ,ανάπλαση κοιλάδας Αγίων Αναργύρων ,Στρατόπεδα κ.α ) οι οποίες δεν υλοποιήθηκαν .

2 σχόλια:

  1. Τι θλιβερό! Όλη η αντιπολίτευση του Δήμου Σερρών παίρνει μηδέν. Απαράδεκτοι! Επικεφαλής συνδυασμών της αντιπολίτευσης να απουσιάζουν από τον απολογισμό πεπραγμένων του Δημάρχου, όπως Παπαφωτίου, Γεωργουλας, Φαρμάκης. Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Φωτιάδης να μην λέει τίποτε, ενώ ο Γκότσης να τα λέει με ήπιο τρόπο για να μην στενοχωρησει τον Χρυσάφη, γιατί περιμένει να τον πάρει στον συνδυασμό του. Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον κ. Γκότση. Μόνο μη κάνεις τη κωλοτούμπα και γίνεις σύμμαχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.