Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : 25 λεπτά χωρίς ίχνος κριτικής

 

 



 Σε εξέλιξη βρίσκεται η ειδική συνεδρίαση με τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής του 2021 . Κοντά στα 25 λεπτά μίλησε ο επικεφαλης της αντιπολίτευσης κ Στέφανος Φωτιάδης ο οποίος πέραν των γενικόλογων διαπιστώσεων . Δεν έκανε την παραμικρή κριτική στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής .Εκτός και αν κριτική είναι η παρατήρηση οτι τα λουλούδια πρέπει να μπαίνουν και εκτος του κέντρου της πόλης. Ή να χρησιμοποιούνται και χρώματος κόκκινου ή πολυετή .

Ευτυχώς για την παράταξη του κ Φωτιάδη τοποθετήθηκε και η κ Μηλτιάγκα η οποία στο ελάχιστο χρόνο που είχε στην διαθεση της είπε πολλα . Για τα οποια θα επανέλθουμε  

ΥΓ : Για να μην αδικήσουμε τον κ Φωτιαδη να πουμε οτι ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός για την κατάσταση του οδοστρώματος του περιφερειακού .Μόνο που αυτό είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας και όχι του δήμου 

1 σχόλιο:

  1. Ο Στέφανος κατεβαίνει για βουλευτής. Όταν κατέβηκε για νομάρχης τα είχε βρει από τον Καρυπίδη μέχρι τον πολατιδη του Λάος . Την ξέρει την δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.