Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Εκτός γραμμής Φωτιάδη , Γάτσιος Μητλιάγκα

 


 

 Στο δημοτικό συμβούλιο Σερρών συζητήθηκε η έγκριση της δαπάνης για την τουριστική προβολή του δήμου , αλλά και συνολικά οι δαπάνες προβολής των δράσεων του δήμου .Εισηγητής ο κ Χρυσανθίδης , ενω το ποσό της δαπάνης αγγίζει τα 195.000 ευρω. Ο επικεφαλης της αντιπολίτευσης κ Φωτιάδης , μετα από μια ( μακρά χρονικά ) τοποθέτηση ψήφισε υπέρ της δαπάνης κάτι που έπραξαν και σχεδόν όλοι οι παρόντες στην συνεδρίαση δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του . Εκτός του κ Γάτσιου ο οποίος μάλιστα διέκοψε κάποια στιγμή τον κ Φωτιαδη  δηλώνοντας οτι θα καταψηφίσει αφού  θεωρεί το ποσό μεγάλο. Στην ίδια γραμμή με τον κ Γάτσιο και η κ Μητλιάγκα η οποία καταψήφισε

1 σχόλιο:

  1. Και καλά έκαναν. Δεν μπορεί ο Δήμος να πληρώσει την επικοινωνιακή πολιτική Χρυσαφή για την προεκλογική του εκστρατεία! Έλεος.....200.000,00 € για να ταΐσουμε τα κανάλια και τις εφημερίδες να ευλογούν τα γένια του Χρυσάφη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.