Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Αισιόδοξος ο αντιδήμαρχος

 


 

 Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα Δευτέρα 30/1.2023 ο αντιδήμαρχος έργων του δήμου Σερρών κ Γιώργος Νυχτοπάτης για το θέμα των έργων στο δημοτικό γήπεδο Σερρών . Ο κ Νυχτοπατης παραδέχθηκε οτι κανένα από τα τέσσερα υποεργα που προβλέπει η χρηματοδότηση του 1 εκατ ευρώ δεν έχει προχωρήσει. Καθώς ή έχουν κηρυχθεί άγονοι οι διαγωνισμοί ή  υπάρχουν δικαστικές προσφυγές .Αυτό που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο είναι ο αντιδήμαρχος πολλές φορές επανέλαβε τα περί στατικής επάρκειας των εγκαταστάσεων για τις οποίες απαιτείται η σχετική μελέτη .

Βέβαια στην ερώτηση πότε προβλέπεται να ολοκληρωθούν τα έργα ο αντιδήμαρχος εξέφρασε την βεβαιότητα οτι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχουν γίνει όλα  .Τωρα από που πηγάζει αυτη η αισιοδοξια .Αλα για να το λεει κάτι παραπάνω θα ξέρει

ΥΓ: Τον Φεβρουάριο λήγει και η άδεια καταλληλότητας του γηπέδου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.