Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Τελικά η Αριάδνη είναι πολύ ΠΑΣΟΚ


 

 

 

 Οφείλουμε να ζητήσουμε μια συγνώμη από την δημοτική σύμβουλο κ Παπαφωτίου διότι κατά το παρελθόν αμφισβητήσαμε οτι κινούνταν  στον χώρο του ΠΑΣΟΚ . Οι φήμες οτι κ Παπαφωτιου τα προηγούμενα χρόνια είχε ενταχθεί ή φλέρταρε με τον Σύριζα ήταν πολιτικές κακοήθειες  που ήθελαν να πλήξουν την υποψηφιότητα της ως δήμαρχου το 2019 . ΠΑΣΟΚ και μάλιστα πολύ ήταν και είναι η κ Παπαφωτιου . 

Εδώ όπως μας ενημέρωσε μέχρι την Δράμα έφτασε για να συναντήσει τον Παυλο Γερουλάνο .Τον οποίο μάλιστα όπως έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης  τον βοήθησε στην προετοιμασία της ομιλίας.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ


 Με τον Παύλος Γερουλάνος και τον Δ/ντή του Γραφείου του Γιώργος Δαουλάρης, στην προετοιμασία της ομιλίας του πρώην Υπουργού Πολιτισμού, στη Δράμα.
Στο επίκεντρο, ζητήματα πολιτικής ουσίας και απαντήσεις σε επίκαιρα θέματα. Εξαιρετικός ομιλητής με ώριμη πολιτική σκέψη και προτάσεις. Δικαίως καταχειροκροτήθηκε από το πυκνό ακροατήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.