Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Σύριζα Σερρών : Για άλλες πολιτείες ο Μάρκος Μπόλαρης -Μετεξεταστέος ο Στέφανος Φωτιάδης


 

 

 

 Ανακοινώνονται σε λίγες ημέρες πιθανότατα πριν από τα Χριστούγεννα τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του Σύριζα για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές .Σε ότι αφορά την Σερραικη Συριζαιικη πολυκατοικία οι τελευταίες πληροφορίες για τον Μάρκο Μπόλαρη και τον Στέφανο Φωτιάδη .Κάνουν λόγο οτι πιθανότατα ουδείς εκ των δύο θα είναι στο ψηφοδέλτιο των Σερρών .

Σύμφωνα με τα όσα μου μεταφέρει ο σμπίρος ο Μάρκος Μπόλαρης θα επιλέξει εκ νέου την Α Θεσσαλονίκης  .Καθώς θεωρεί οτι έχει περισσότερες πιθανότητες εκλογής .Το 2019  ο Σύριζα είχε εκλέξει 5 βουλευτές  (ο κ Μπόλαρης ήταν 7ος ) .Ενώ τώρα ( με την απλή αναλογική ) και την αύξηση των εδρών της Α Θεσσαλονίκης από 16 σε 18 . Ο Σύριζα θα εκλέξει σίγουρα έναν επιπλέον με πολλές πιθανότητες να γίνουν δυο ή τρεις η επιπλεον έδρες σε σχέση με το 2019 .

Για τον Στέφανο Φωτιάδη τα νέα δεν είναι καλά , αφού το όνομα του δεν βρίσκεται στην λίστα των οχτώ υποψηφίων .Αν και οι πιέσεις της Σερραικης κομματικής οργάνωσης προς την Κουμουνδούρου είναι ασφυκτικές  για να συμπεριληφθεί ο κ Φωτιάδης στο ψηφοδέλτιο .Τα σημερινα δεδομένα δείχνουν οτι οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.