Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Οι αποφάσεις θα κριθουν άκυρες


 

 

 

Στον απόηχο της ακύρωσης της απόφασης  τοποθέτησης του κ Χρυσανθιδη ως μέλος της οικονομικής επιτροπής . Υπήρξαν δηλώσεις εκπροσώπων του δήμου  στα Σερραικα ΜΜΕ . Οι οποίοι αμφισβητούν την απόφαση ακύρωσης και εκφράστηκε η βεβαιότητα οτι ο δήμος θα δικαιωθεί στην επιτροπή του άρθρου 152. Οι δημοσιογράφοι έθεσαν και το ερώτημα τι θα γίνει με τις αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής στις οποίες συμμετείχε ο κ Χρυσανθίδης . Εμμέσως πλην σαφώς εκφράστηκε η άποψη οτι δεν τίθεται θέμα ακυρότητας .

Λοιπόν αν τελικά παραμείνει η απόφαση ακύρωσης του ορισμού του κ Χρυσανθίδη  στην οικονομική επιτροπή .Και υπάρξει προσφυγή στην αποκεντρωμένη για την εγκυρότητα των αποφάσεων που ελήφθησαν ( με την συμμετοχή στις συνεδριάσεις του αντιδημάρχου )  όλες κρίνονται άκυρες . Θέτω υπόψιν των διοικούντων του δήμου Σερρών. Παρομοια πρόσφατη απόφαση για τον δήμο Βισαλτιας .

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.