Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Σέρρες : Το ψέμα ..δεν διορθώνεται ...... με ψέμα Αννούλα

 


 

 

 

Τα χουμε λύσει όλα τα σοβαρά στο SERRAISTAN οπότε ασχολούμαστε και με το ποιος έκανε την εκφώνηση - παρουσίαση της παρέλασης .Είναι βέβαια και θέμα πιασιαρικο αφού το υπονοούμενα περι  ( υποτιθέμενων )  χαριστικών αναθέσεων πάντα προσελκύουν ¨¨χτυπήματα ¨¨ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  . Λοιπόν για το θέμα της εκφώνησης της παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου αν και η διαδικασία έγινε διάφανα και σύμφωνα με τα όσα απαιτούσαν  ¨¨¨Οι Ηρακλείς του στέμματος ¨¨¨ .

Και πάλι βλέπουν ¨΄σκάνδαλο ¨¨ αφου επικαλούμενοι την μαρτυρια  Σερραίου πολίτη ( ποιος να είναι άραγε ) .Οτι πήγε την Τρίτη 25/10/2022 το πρωί στην αντιπεριφέρεια και δήλωσε ότι προτίθεται να κάνει την εκφώνηση χωρίς αμοιβή . 

Προσπερνούν βέβαια οτι  η διαδικασία προέβλεπε την κατάθεση έγγραφης εκδήλωσης; ενδιαφέροντος την οποία δεν έκανε . Να το πούμε απλά ο πολιτης είδε φως και μπήκε και είπε την κάνω εγω δωρεάν και αποχώρησε .

Και άντε να δεχθούμε τον ισχυρισμό , γιατί αυτός ο πολίτης δεν βγαίνει να το καταγγείλει ????  

Όσο τα περί οργής των πολιτών γιατί την παρέλαση εκφώνησε ο κ Καπετάνιος ( ο μόνος που κατέθεσε έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος ) . Τα αφήνουμε ασχολίαστα διότι άπτονται της ιατρικής επιστήμης και δη της ...


1 σχόλιο:

  1. Ξέρεις ότι το "Αννούλα" κλίνεται όπως και το "σμπιρούλης";
    Προς τι ο αλαλαγμός;
    Η αντίδρασή σου στο θέμα είναι αντίστοιχη της αντίδρασης του Γούνα στο θέμα του κυλικίου της SER-EXPO.
    Δηλαδή υποκρύπτεται ίδιον συμφέρον.
    Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.