Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Το ερώτημα της ημέρας : Βρήκαν τον διάδοχο του Στέφανου Φωτιάδη ????


 

 

 

 

Στο Δήμο Σερρών και τα προεκλογικά φαίνεται ότι όλα κινούνται υπόγεια, με παρασκηνιακές συναντήσεις. Βουβό για την ώρα  το τοπίο στην παράταξη «Σέρρας» που, σύμφωνα με δήλωση του επικεφαλής του Στ. Φωτιάδη, θα  υπήρχε κινητικότητα και διαδικασίες για τη ανάδειξη νέου υποψηφίου δημάρχου.

Θα θέλαμε πάντως να ακούγαμε επίσημα τι λένε επ’ αυτού τα μέλη της παράταξης Αθανάσιος Γάτσιος, Παύλος Καρυπίδης, Βαρβάρα Μητλιάγκα, Ζαχαρίας Μπουρβάνης, Γεώργιος Φωτιάδης,  Δημήτρης Μιχτσόγλου και ίσως και οι κυρίες Χρυσούλα Δρίγκα, Σταλακτή Ηλιοπούλου, Δέσποινα Ιλανίδου και  Παναγιώτα Καρασουλτάνη.

Ενδιαφέρον θα είχε να ενημερώσει τους δημοσιογράφους και ο επικεφαλής του συνδυασμού  Στ. Φωτιάδης για το που βρίσκεται το θέμα – αν ακόμη  ασπάζεται την αισιοδοξία όταν γνωστοποιούσε, επίσημα πλέον, ότι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2023- και έλεγε ότι τώρα είναι ο καιρός, ο κατάλληλος χρόνος για να  γίνει εκκίνηση των διαδικασιών για ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου που θα προέλθει είτε από τα σπλάχνα της παράταξης ή από την κοινωνία των πολιτών.

 

Δ.Ν.

 

1 σχόλιο:

  1. Η εμμονή σας με το θέμα της διαδοχής του Στέφανου Φωτιάδη κάτι κρύβει.
    Το πλέον βέβαιο είναι ότι είστε η συνείδηση της εν υπνώσει παράταξης του, την οποία προσπαθείτε να αφυπνίσετε.
    Τις καλύτερες ευχές μας για καλά ξυπνητούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.