Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Κάποιος να πει του προέδρου οτι ο δήμος έχει 26 χωριά

 


 

 

 

Συνέντευξη παραχώρησε στο Σερραικο Θάρρος ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ Γάτσιος . Ο κ Γάτσιος ερωτώμενος 

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 

Έχετε την ευθύνη και για την συντήρηση των  αθλητικών εγκαταστάσεων στα χωριά,  και τους χώρους άθλησης αυτών που είτε διαθέτουν ενεργά σωματεία είτε όχι;

  Συντηρούμε τους χώρους  του τάπητα των γηπέδων και γίνονται παρεμβάσεις – διορθώσεις στις εγκαταστάσεις καθώς και στην προμήθεια εξοπλισμού............ η επανασπορά του τάπητα στο Γήπεδο Σκουτάρεως, γίνεται τοποθέτηση προβολέων LED  στα Καλά Δένδρα και στο Μητρούσι, ενώ θα γίνει ανάλογη τοποθέτηση και στο Σκούταρι.

Μπορεί ο αγαπητός πρόεδρος να μας ενημερώσει για  τις παρεμβάσεις και την συντήρηση που έχουν γίνει στα γήπεδα των υπολοίπων χωριών  γιατί ο δήμος έχει 26 χωριά . Τα όποια είτε διαθέτουν είτε οχι ομάδα , έχουν νέους οι οποίοι θέλουν να αθληθούν . Έχει ο ίδιος προσωπική εικόνα για την κατάσταση που βρίσκονται ??? Γιατί η εικόνα που έχουν εμείς είναι οτι τα γήπεδα έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους

1 σχόλιο:

  1. Έχει ενδιαφέρον η συνέντευξη. Αν κάποιος θέλει να γελάσει λίγο ας την διαβάσει. Και μετά ας κάνει και μια βόλτα στα γήπεδα να κλάψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.