Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Δήμος Αμφίπολης : Λεφτά υπάρχουν έργα ...... δεν γίνονται

 


 

 

 

<<Το λεφτά υπάρχουν >> είναι μια φράση που λόγω Γιωργου Παπανδρέου λοιδορήθηκε όσο λίγες στην Ελλάδα .Όμως στην περίπτωση του δήμου Αμφίπολης η φράση του Γιώργου δικαιώνεται .Μόνο όμως που τα χρήματα αν και υπάρχουν ¨¨λιμνάζουν ¨¨  αφού δεν έχουν υλοποιηθεί τα έργα για τα οποία προορίζονται 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερο βήμα

Την  τελευταία τριετία

Δημοτικό στάδιο “Αχιλλέας Καραμανλής’’

Υπενθυμίζουμε πώς για το δημοτικό στάδιο “Αχιλλέας Καραμανλής’’ στην κοινότητα Πρώτης του Δήμου Αμφίπολης στις 12 Ιανουαρίου 2021, εκδόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η απόφαση της ένταξης του έργου στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» συνολικού προϋπολογισμού 600.000,00 ευρώ με φορέα υλοποίησης το Δήμο Αμφίπολης. 

Από τις 12 Ιανουαρίου το 2021 πέρασαν 14 μήνες για να περάσουμε σήμερα στην Έγκριση της τεχνικής μελέτης της υπ’αριθμ. 4/2022 του έργου «Αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου «ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» με ημερομηνία 13/5/2022.

Βελτίωση της δημοτικής οδοποιίας

 

Αντίστοιχα βλέπουμε πώς ακόμα ένα έργο Καραμανλή,  η βελτίωση της δημοτικής οδοποιίας, ένα μεγάλο ζήτημα στα χωριά με πολλά παράπονα από τους κατοίκους χρηματοδοτήθηκε με 500.000 ευρώ και τώρα παίρνει το δρόμο της δημοσίευσης για να βρει ανάδοχο να το υλοποιήσει. 

Κρίμα καθώς έτσι όπως πάνε τα πράγματα, τα έργα που ήταν προγραμματισμένα να έχουν ήδη εκτελεστεί, μεταφέρονται για χρόνια μετά.

Έργο ύδρευσης στη Κρηνίδα

Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για το έργο ύδρευσης στη Κρηνίδα προϋπολογισμού 1.2 εκ. Ευρώ που ήταν έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής με ένταξη στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει..

Κρίμα για τα έργα, κρίμα και για τις επισκέψεις τόσο του κ. Τζιτζικώστα, όσο και της κ. Μενδώνη που πήγαν άκαρπες στην Αμφίπολη καθώς η απουσία του Δημάρχου από επισκέψεις ουσίας δείχνει το στίγμα της αδιαφορίας του για  ολόκληρο το δήμο.

 

 https://www.e-vima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.