Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : «Πότε θα επαναλειτουργήσει η εγκατάσταση που… έκλεισα» ??????

 





Έτριβαν τα … αυτιά τους υπάλληλοι και αυτοδιοικητικοί σε Δήμο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς είδαν πρώην Δήμαρχο, με περισσό… θάρρος (κάποιοι κακεντρεχείς θα το έλεγαν…θράσος), να επισκέπτεται την αρμόδια Υπηρεσία και τον άκουσαν να ζητά.. «ενημέρωση για την πορεία εργασιών επαναλειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης»!!!

 Στην οποία σημειωτέων επιβλήθηκε… «λουκέτο» για λόγους ασφάλειας, χάρη στους … «εύστοχους» (δεν τους λες) πολιτικούς χειρισμούς του, στα 4 χρόνια της θητείας του. Και δεν ήταν η μόνη!

Τα δε εξασφαλισμένα λεφτά που χάθηκαν εξαιτίας των πολιτικών επιλογών (έτσι το λένε τώρα) μετριούνται σε… εκατομμύρια!

Ο πρώην Δήμαρχος διεκδικεί επάξια τον τίτλο με τους περισσότερους… Haters στην Κεντρική Μακεδονία, καθώς επι θητείας του, όλοι αυτοί που τώρα τον αναθεματίζουν και ούτε θέλουν να τον δουν, τότε εμφανίζονταν, άλλοι πλήρως ικανοποιημένοι από τις ενέργειές του (τους βόλευαν φαίνεται) και άλλοι έκαναν…τουμπεκί !

 Ο πρώην έλαβε πάντως την ενημέρωση… τι θα την κάνει, κανείς δεν ξέρει!!!

https://www.anexartitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.