Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Σέρρες : Ο εμβολιασμος...... μας .. τελειωσε ..σύντροφοι

 

 

 

 

Συνεχίζεται το πρόγραμμα εμβολιασμών κατά του COVID 19 . Θα μου πεις ποιος ασχολείται πλέον .Στο SERRAISTAN σίγουρα ουδείς ( πόσο καιρό έχετε να ακούσετε κάποια δήλωση από τους υπεύθυνους η μια αναφορά στον αριθμό  ) .Και ποιος να το ακουμπήσει το θέμα αφου υπάρχει πλήρης αποτυχία καθως 18 μήνες από τότε που ξεκίνησε  με την α δόση δεν ξεπεράσαμε τις 100.000 . Ο αριθμός μάλιστα γύρω στις 99 χιλιάδες και κάτι είναι κολλημένος εδω και ένα μήνα περίπου δείγμα οτι κανένας σχεδόν δεν πάει πλέον για εμβόλιο .Απογοητευτικά τα νούμερα και για την αναμνηστική δόση ( είναι 82.077 ).

Εκτός και αν τελικά ισχύουν τα όσα υποστήριζαν οτι τόσες χιλιάδες εμβολιάστηκαν εκτός νομου , ο πληθυσμός έχει μειωθεί και άλλα ωραία.Οπότε σχεδόν σταμάτησαν οι εμβολιασμοί γιατι έχει καλυφθεί το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμου .Και εκει που πάμε να το πιστέψουμε βλέπουμε τα νούμερα των κρουσμάτων όπου διαπιστώνουμε οτι είμεθα ( εδώ και ένα χρόνο ) στους νομούς με έναν από το μεγαλύτερο ποσοστό νόσησης (Αναλογια κρουσμάτων ανα 100 κατοίκους  ).

Εξάλλου σε αυτόν τον τόπο πάντα το ποτήρι είναι μισογεμάτο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.