Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Σέρρες : Μεταξυ συγγενών και φίλων

 


 

 

Τριήμερες εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στην πόλη των Σερρών .Από άποψη συμμετοχής των πολιτών η κατάσταση κάτι παραπάνω από απογοητευτική. Καθώς ειδικά η εκδήλωση στα Αστέρια με ομιλητή τον υφυπουργό κ Συρίγο έγινε μεταξύ συγγενών και φίλων που λεει ο λόγος .Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της προέδρου της ΚΕΔΗΣ κ Παλάζη η οποία( αντιλαμβανόμενη την διαφαινόμενη αποτυχία ) τις δύο τελευταίες ημέρες έκανε εκατοντάδες τηλέφωνα .

Η ευθύνη βέβαια δεν βαραίνει της ΚΕΔΗΣ ( η οποία συμμετείχε ώς προς την κάλυψη του κόστους της εκδήλωσης ). Αλλα τους συλλόγους που είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης .

Και στο τέλος τέλος αν δεν μπορούν να στηρίξουν τέτοιες εκδηλώσεις να σταματήσει η ΚΕΔΗΣ να τις χρηματοδοτεί. Εκτος και αν το μονο που ενδιαφέρει κάποιους είναι οι φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα LIKE που θα συγκεντρώσουν. 

ΥΓ : Η φωτο από την εκδήλωση όπου όπως βλέπετε δεν γέμισε ουτε η δευτερη σειρα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.