Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Δήμος Σιντικης : Άκυρη η εκλογη προεδρείου στην ΔΑΕ Σιντικη ????


 Θέμα πιθανής ακυρότητας της απόφασης ορισμού του νέου προεδρείου στην ΣΙΝΤΙΚΗ ΔΑΕ θέτει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΕΝΩΣΙ κ Ιωσηφ Παναγιωτίδης

Διαβάστε τι έγραψε ο κ Παναγιωτίδης

Σήμερα 6-2-2022 στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Σιντικής παρουσιάζεται ως διοικητικό συμβούλιο της ΔΑΕ ΣΙΝΤΙΚΗ, (όπως φαίνεται στην φωτογραφία) αυτό που ήταν πρίν από δύο χρόνια και καμία σχέση δεν έχει με την σημερινή κατάσταση.
Έχει αλλάξει το ΔΣ από τότε μέχρι σήμερα τρείς φορές με την τελευταία μάλιστα πρό μόλις δύο ημερών κατά την οποία τοποθετήθηκε νέα πρόεδρος με μόνον 3 ψήφους υπέρ.
Αυτό καθιστά προβληματική την απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες και νομικές απόψεις, άκυρη την εκλογή του προεδρείου και το διοικητικό συμβούλιο ως μή γενόμενο.!! Επισημαίνουμε οτι την προεδρία της ΔΑΕ ασκούσε όλο αυτό το διάστημα από το 2020 ο ίδιος ο δήμαρχος καθόσον κανένας πρόεδρος δεν μακροημέρευσε.
Η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται η εταιρία από την δημοτική Αρχή που μας στοιχίζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο και την οποία πληρώνουν οι δημότες είναι απαράδεκτη. Έτσι εξηγείται γιατί χρεωστά εκατομύρια ευρώ, γιατί λείπουν 70.000 ευρώ από το ταμείο και η τύχη της είναι αβέβαιη. Κρίμα για την επιχείρηση και τους δημότες μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.