Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

ΚΙΝ.ΑΛ Σερρών : Ηχηρές επιστροφές....ηχηρές αποχωρήσεις


 

 

 

 

 Ο δημοκοπικός μήνας του μέλιτος καλά κρατεί και στην Σερραικη πράσινη πολυκατοικία .Η αισιοδοξία για την επομένη ημέρα ξεχειλίζει ( μέχρι την ώρα της κάλπης τουλάχιστον ) .Και ήδη ως αποτέλεσμα των προηγούμενων έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα χτυπήματα στην πόρτα της κομματικής οργάνωσης. Καθώς πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ που τα τελευταία ( πέτρινα )  χρόνια είχαν βρει στέγη στην Συριζαιικη πολυκατοικία θέλουν να επιστρέψουν .Βέβαια το να επιστρέψουν είναι ένα θέμα .Καθώς κάποιοι επιθυμούν να πάρουν και ρόλους κάτι που προς το παρόν συναντά αντιδράσεις. Πάντως για έναν ( που ήταν και υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα ) μαθαίνω οτι έχει πολλές πιθανότητες να βρει μια θέση στο επόμενο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στις Σέρρες. Κυρίως για σημειολογικούς λόγους ( οτι η πόρτα ειναι ανοιχτή στους μεταονήσαντες ) .

Στον αντίποδα όμως πιθανόν να υπάρξουν και αποχωρήσεις. Καθώς πληθαίνουν οι φήμες οτι στέλεχος πρώτης γραμμής αναζητά την τύχη του ( πολιτική ) στην Κουμουνδούρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.