Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Ψιθυρος πάνω από την πόλη : Η ¨¨πρώτη ρωγμή ¨¨ στην Συμμαχία

 


 

Στην εκλογή των μελών της δημοτικής επιτροπής προχώρησε κατα την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης το δημοτικό συμβούλιο Σερρών . Από την παράταξη της Συμμαχίας προτάθηκαν ως τακτικοί οι κκ Μισιρλης , Χράπας , Χρυσανθιδης .Οι οποίοι ψηφίστηκαν μόνο από τους 11 ( απουσίαζαν οι κκ Τουρτουρας, Νυχτοπάτης ) δημοτικούς συμβούλους της Συμμαχίας .

και ως αναπληρωματικοί  Βαφειάδης Μιχάλης  ,Καρακολίδης Παναγιώτης ,Τουρτούρας Γιάννης

Οι κκ Μισιρλης και Χράπας έλαβαν 9 ψήφους , ενω ο κ Χρυσανθιδης έλαβε 8 . 

  Οι κκ Βαφειάδης , Καρακολίδης ,Τουρτούρας  έλαβαν από 2 ψήφους .Όπως γίνεται αντιληπτό ένας εκ των 11 διαφώνησε με την επιλογή του κ Χρυσανθίδη  .Όπως είχαμε γράψει

 


4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!!! Ο ΚΑΤΑ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!!ΚΑΙ ΜΗ ΚΡΙΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ Η ΕΙΤΑ ΧΡΥΣΑΦΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ....ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΕΣΑ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ 1.000 ΨΗΦΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΙΔΗ ΑΠ´ΕΞΩ Ο ΑΛΕΚΑΚΗΣ!!!!!ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσανθιδης και Χράπας θα είναι 70 χρόνων στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Κουράγιο παιδιά, κάνετε δυναμική αντιπολίτευση, γιατί ως εβδομηνταρηδες θα είστε πιο ώριμοι πολιτικά για να ασκησετε εξουσία, αν τυχόν γίνετε αντιδήμαρχοι. Έχετε μέλλον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε έναν μήνα θα είναι αντιδήμαρχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτάνει πια με τα παλιά πρόσωπα. Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι είναι καιρός να πάνε σπίτια τους. Χρυσανθίδης κούρασε. Χράπας φτάνει. Σταλακτή το αιώνιο τίποτα. Γκότσης έλεος πια με τον αιωνόβιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.