Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Δήμος Βισαλτίας : Επιμένει ο Δουβίτσας για το θέμα της σημαίας

 


Επανήλθε για το θέμα της υποστολής ή όχι της Ελληνικής σημαίας στην πλατεία της Νιγρίτας ο κ Αστέριος Δουβίτσας .

Δουβίτσας VS Μασλαρινός : ¨΄Δείξατε για ακόμη μία φορά την ελλειπή σας ευστροφία ¨¨ 

Καθώς στην καταγγελία του είχε απαντήσει ο αντιδήμαρχος Βισαλτίας κ Αδαμούδης ο οποίο τον είχε διαψεύσει

 Δήμος Βισαλτίας : Αλήθειες και ψέματα για την σημαία 

Ο κ Δουβίτσας φιλοξενήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ και επέμεινε στην καταγγελία του καλώντας τους υπεύθυνους του δήμου να το ¨¨ράψουν ¨¨ και να μην προσπαθούν με παραποιούν την αλήθεια .Ενω επιτέθηκε και στον δήμαρχο κ Αθανάσιος Μασλαρινο ( αφορμη ανάρτηση του δημάρχου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ) οτι κανείς δεν είναι λιγότερο Έλληνας .Ενω σημείωσε με νόημα οτι είναι Νιγριτινός και όχι Σερραίος 

3 σχόλια:

  1. AΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ? ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ Ο κ. ΠΕΤΣΑΣ ΤΟ Σ/Κ.

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσες μέρες τώρα παρακολουθούμε το σίριαλ "Δύο αιρετοί άρχοντες δεν μπορούν να μετρήσουν τα κοντάρια της πλατείας"! Θέλουν και να σώσουν τον τόπο τους τρομάρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε ούτε μια εκδήλωση για 25 Μαρτίου για τα 200 χρόνια απελευθέρωσης , τίποτα. Δεν κινείται τίποτα σε επίπεδο εορτών και πολιτισμού. Μπορούν να γίνουν διαδικτυακά όπως παντού πολλές εκδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.