Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Δήμος Σιντικής : Ο Στάθης Ζαπρίδης ¨¨φρεσκάρει ¨¨ την μνήμη της Όλγας Φυταγκουρίδου

 


Αντιπαράθεση με θέμα την αξιοποίηση του λιμανιού της Κερκίνης μεταξύ της πρώην υποψήφιας δημάρχου κ Φυταγκουρίδου και του αντιδημάρχου κ Στάθη Ζαπρίδη. Με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η κ Φυταγκουρίδου  κατηγορεί την δημοτικη αρχή για ολιγωρία στο θέμα της παραχώρησης από την κτηματική υπηρεσία. Ενω γίνεται λόγος για εγκατάλειψη και εικόνες ντροπής .Απαντώντας ο κ Ζαπρίδης θυμίζει το τι δεν έκανε η δημοτικη αρχή Καρύδα μέλος της οποίας ήταν η κ Φυταγκουρίδου η οποία όπως αναφέρει ο κ Ζαπρίδης ως πρόεδρος της ΔΕΥΑ παραλίγο να ¨¨ταπώσει ¨¨ την μοναδικη βρύση που υπήρχε στον χώρο

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΑΠΡΙΔΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ ΦΥΤΑΓΚΟΥΡΙΔΟΥ

Η πολιτική σας ανεπάρκεια, συρρικνώνεται σε ατυχέστατες διαδικτυακές αναρτήσεις. Και εξηγούμαι_
1) Στο λιμανάκι της Κερκίνης, επί σειρά ετών είχαμε δημιουργήσει ως Δημοτική Αρχή του “Δήμου Κερκίνης” ένα καθιερωμένο πενθήμερο μουσικό φεστιβάλ κάθε χρόνο. Φημισμένος πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών από όλη την Ελλάδα! Αυτό καταργήθηκε επί Δημαρχίας Καρύδα, που οι πρωταγωνιστές της παρακάτω δημοσίευσης είχαν εξέχοντα ρόλο.
2) Το τελευταίο αγαθό που παρέμεινε μετά τα δικαστήρια και τις περιπέτειες λόγο της συνθήκης Ραμσάρ, ήταν μια βρύση. Αυτή παραλίγο να ταπωθεί με εντολή της προέδρου της ΔΕΥΑΣΙ κ. Φυταγκουρίδου. Ωστόσο, την σώσαμε.
3) Αφήσατε απλήρωτη την ΔΕΗ στις παροχές για το λιμανάκι, με αποτέλεσμα να κόψει το ρεύμα. Μέχρι και σήμερα μαζεύουμε τα αποκαΐδια της καταστροφικής τους θητείας στην κεφαλή του Δήμου. Για να μην ξεχνάμε και την υπόθεση «Λιανάκη» που ξεφτιλιστήκαμε Πανελλαδικώς. Ούτε χαρτί και στυλό δεν είχαν οι υπάλληλοι του Δήμου!
4) Όσες παρεμβάσεις προσπαθήσαμε ως Δημοτική Αρχή να πράξουμε για το Λιμανάκι της Κερκίνης, απειληθήκαμε ότι θα υποστούμε τις συνέπειες του Νόμου, προχωρώντας την αυτόφωρη διαδικασία εναντίων μας ο εισαγγελέας. Ο λόγος ότι το μέρος, ανήκει στην Κτηματική υπηρεσία του Δημοσίου και κανέναν λόγο δεν έχει ο Δήμος.
Να είστε σίγουροι, ότι πονάω πολύ περισσότερο από εσάς την εικόνα του ακατέργαστου διαμαντιού του χωριού μου. Αντί να μας κουνάτε το χέρι με στόμφο, να ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα, κάντε την αυτοκριτική σας πρώτα και εν συνεχεία προτείνεται καμία ρεαλιστική λύση. Μήπως μπορέσετε επιτέλους και πείσετε κανέναν ότι κάνετε εποικοδομητική αντιπολίτευση και ανεβάσετε τα μηδαμινά ποσοστά σας στις εκλογές.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.