Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Καταργήθηκε...... ¨¨Το καλοκαίρι της κωμωδίας ¨¨ ???

 


 

Το 2022 το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών ξεκινησε ένα νέο θεσμό ο οποίος ονομάστηκε Καλοκαίρι της κωμωδίας .Το  2022  επιλέχθηκε το θεατρικό έργο «Δελησταύρου και Υιός» .Το 2023 Το θεατρικό έργο “Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ”

Φέτος αν και είμαστε στον Μάιο δεν υπάρχει η παραμικρή ανακοίνωση αν θα συνεχιστεί για 3η χρονια ή οχι .

Αν δεν υλοποιηθεί για φέτος δύο μπορεί να συμβαίνουν. Ή κρίθηκε αποτυχημένη  η συγκεκριμένη δράση .Κάτι που ακυρώνει  τους πανηγυρισμούς του καλλιτεχνικού διευθυντή κ Ανδρέου και της προηγούμενης διοίκησης που επανειλημμένως έκαναν λόγο για εξαιρετικά πετυχημένη καθιέρωση του θεσμού .

¨Η ειναι επιλογή της νέας δημοτικής αρχής η κατάργηση . 

Αν αποφάσισαν να καταργήσουν τον θεσμό ( ο ορισμός ειχε δοθει  από τον κ Ανδρέου και την πρώην διοίκηση ) θα πρέπει να κάνουν γνωστο με τι τον αντικαθιστούν

3 σχόλια:

  1. Καλοκαιρι παρωδιας ηταν. Ευτελισμος της κωμωδιαςμε υλικα απο το πανερι των προσφορων. Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απλό, από "το Καλοκαίρι της κωμωδίας" περάσαμε στο "Κάθε μέρα κωμωδία", έφυγαν οι κωμικοί και ήρθαν οι αστείοι. Τα πράγματα σοβαρεύουν, είμαστε ένα βήμα πριν τη γελοιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά ήταν ο ζηλιαρογατος, όλα τα χωριά γέμισαν την παράσταση και το ευχαριστήθηκαν, επίσης ήταν κάτι πρωτόγνωρο και πολύ όμορφο που το χάρηκαν οι δημότες των χωριών.
    Υ.γ. ξέχασα τους "χωριάτες" μας μισείτε και θέλετε να μας εξοντώσετε μια ώρα αρχυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.