Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Δήμος Βισαλτίας : Αλήθειες και ψέματα για την σημαία


Το οτι η πολιτική ¨¨κόντρα ¨¨ του Αστέριου Δουβίτσα με τον δήμαρχο Αθανάσιο Μασλαρινο βρίσκεται στο ¨¨κόκκινο ¨¨ από την αρχή της θητείας του δημάρχου είναι κοινό μυστικό στην περιοχή . Τελευταίο ¨¨χτύπημα ¨¨ του κ Δουβίτσα κατά του δημάρχου η καταγγελία του οτι ο δήμος υπέστειλε την  ημέρα εορτασμού της 25ης Μαρτίου της Ελληνική σημαία και στην θέση της τοποθέτησε το λάβαρο του Εμμανουήλ Παππά .Μάλιστα ο κ Δουβίτσας χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις

Δουβίτσας VS Μασλαρινός : ¨΄Δείξατε για ακόμη μία φορά την ελλειπή σας ευστροφία ¨¨ 

Όμως ο αντιδήμαρχος Βισαλτίας κ Αδαμούδης με παρέμβαση του στο δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ διέψευσε τους ισχυρισμούς του κ Δουβίτσα λέγοντας οτι στον χώρο υπάρχουν τέσσερις ιστοί στους οποίους βρίσκονται η Ελληνική σημαία της Ευρωπαικής Ένωσης , το λάβαρο του Εμμανουήλ Παππά και η σημαία με το αστέρι της Βεργίνας  .Μέχρι στιγμής ο κ Δουβίτσας δεν ανταπάντησε..

2 σχόλια:

  1. Αν είναι αλήθεια, νομίζω ότι ο καταγγέλων δεν έχει θέση σε καμια βαθμίδα της δημόσιας ζωής. Και αν δεν το κάνει μόνος του, οφείλουμε να το κάνουμε εμείς. Κάπου ολα θα πρέπει να έχουν ένα όριο. Είτε είναι λόγω δόλου, είτε λόγω ανικανότητας, είτε λόγω μειωμένης ευφυΐας (για να χρησιμοποιήσω δικές του πρακτικές) Πάντα βέβαια με το ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτό που υποστηρίζει ο αντιδήμαρχος. Αν όχι, διαβάστε την ανάρτηση με αποδεκτη τον αντιδήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ? ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.