Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Ο Γιώργος Καλαποτλής ¨΄διέλυσε ¨¨ το αφήγημα του Νίκου Τσέπελα


΄¨¨΄Άναψαν τα αίματα ¨¨ κατά την  χθεσινή αντιπαράθεση του πρώην αντιδημάρχου Γιώργου Καλαποτλή με τον Νίκο Τσέπελα  στην διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ . Ο κ Καλαποτλής παρενέβη προκειμένου να απαντήσει στα όσα είχε υποστηρίξει ο  Νίκος Τσέπελας κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής του παρέμβασης στις αρχές της εβδομάδος όπου άσκησε δριμεία κριτική στα πεπραγμένα του δημάρχου Νέας Ζίχνης Παντελή Μπόζη.

1.Απαντώντας στον ισχυρισμό του πρώην εκδότη οτι στην περιοχή του δήμου Νέας Ζίχνης υπάρχουν πλημμυρισμένα 2.000 στρέμματα , ο δημοτικός σύμβουλος απάντησε οτι δεν υπάρχει ούτε ένα στρέμμα καλώντας τον Γιώργο Καπετάνιο να σταλεί κάμερα προκειμένου να αποδειχθεί ποιος λέει ψέματα και ποιος αλήθεια . Μάλιστα στο δελτίο ειδήσεων περενέβη και ο πρώην αντιδήμαρχος κ  Φραγκίδης ο οποίος επιβεβαίωσε οτι δεν υπάρχουν πλημμυρισμένες περιοχές στον δήμο.

2. Σε ότι αφορά τους ισχυρισμούς του Νίκου Τσέπελα για την κακή αγροτικη οδοποιια  ο κ Καλαποτλής απάντησε οτι στον 1,5 χρόνο έχουν γίνει παρεμβάσεις σε πάνω από 500 χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων .

3.Ενώ για το σχόλιο του Νίκου Τσέπελα για έλλειψη έργου και στήριξης των αγροτών κ  κ Καλαποτλής ανέφερε οτι ο δήμος μπορεί να μην μπορεί να παρέμβει στο θέμα των τιμών των αγροτικών προϊόντων αλλά ήδη έχει δρομολογήσει ( μελέτη 500χιλ ευρώ ) για το 5ο αρδευτικό δίκτυο .Ένα έργο που αποτελει αίτημα πολλών ετών και που θα συμβάλει στην αύξηση της αγροτικης παραγωγής και στην μείωση του κόστους παραγωγής

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε οτι πολλάκις ο κ Καλαποτλής σχολιάζοντας τα λεγόμενα του κ Τσέπελα τον αποκαλεσε ψεύτη ενω χαρακτήρισε τα λεγόμενα του μεγάλα ψέμματα .Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση ο παρουσιαστής του δελτίου κ Γιώργος Καπετάνιος ο οποίος κλήθηκε να ¨¨παίξει ¨¨ τον ρόλο του διαιτητη . Μάλιστα χάρη στην εμπειρια του κατάφερε να κρατήσει την συζήτηση καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που η κατάσταση πήγε να παρεκτραπεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.