Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Σερρών : Να ¨¨πέσουν κεφάλια ¨¨ δήμαρχε

Οι καλές προθέσεις εύκολα καίγονται λέει η λαϊκή ρήση
και στην προκειμένη περίπτωση η πράγματι καλή ενέργεια του δήμου Σερρών να προμηθεύσει μαθητές και εκπαιδευτικούς με μια ακόμη επιπλέον ( των δύο που έδωσε το υπουργείο ) μάσκα γύρισε μπούμερανγκ καθώς διαπιστώθηκε οτι στις 27.000 μάσκες που αγόρασε ο δήμος υπήρχε και μια παρτίδα 2000 περίπου μασκών που ήταν ακατάλληλες .
Επειδή αποδεικνύεται οτι κάποιοι  στον δήμο δεν κάνουν καλά την δουλειά τους πρέπει να αποδοθούν ευθύνες. Καθώς το πρωτόκολλο προβλέπει επιτροπή παραλαβής η οποία πιστοποιεί οτι τα υλικά που παραλαμβάνει ο δήμος τηρούν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού . Όπως αποδεικνύεται αυτός ο έλεγχος δεν έγινε ποτέ .Επομένως οι ευθύνες βαρύνουν κάποιους υπαλλήλους  και τον έχων την πολιτική ευθύνη του τομέα . Αν δεν υπάρξουν παραιτήσεις πρέπει να ζητηθούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.