Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Φυλακές Νιγρίτας : Κοπή πίτας στο Σ.Δ.Ε

Η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας, με την έναρξη
της νέας χρονιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νιγρίτας.
Την τελετή ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας κ. Θεολόγος, ο οποίος ευχήθηκε δύναμη στο έργο του σχολείου, ως ένας πυρήνας αγάπης και μάθησης, ενώ συζήτησε με τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτικούς για το πρόγραμμα και τις δράσεις του, προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα αρωγής και συνεργασίας.

Ο Διευθυντής του σχολείου Αναστάσιος Λασπάς, προσέφερε στον Σεβασμιότατο χειροποίητη κατασκευή εκκλησίας των εκπαιδευομένων, εκφράζοντας ευχαριστίες για την αποδοχή της πρόσκλησης.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Διευθυντής του κέντρου κράτησης Νιγρίτας Παναγιώτης Ραδόπουλος, οι ιερείς της Νιγρίτας π. Γεώργιος και π. Βασίλειος.
«Όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί, εκπαιδευόμενοι, εθελοντές, εκκλησία, κοινωνικοί φορείς, προσπαθούμε να υπηρετήσουμε την ευάλωτη κοινωνική ομάδα που απευθύνεται το σχολείο μας,» τονίζεται στην ανακοίνωση του σχολείου.






infonews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.