Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας
Συνάντηση με τους εργαζόμενους του Φορέα Διαχείρισης
Εθνικού Πάρκου Λίμνης Κερκίνης, είχε ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, σήμερα το απόγευμα.
Ο κ. Φάμελλος βρέθηκε στην Κερκίνη, με αφορμή την απελευθέρωση απειλούμενων ειδών πουλιών και την επανένταξή τους στο φυσικό περιβάλλον και συγκεκριμένα απελευθερώθηκαν τρεις αργυροπελεκάνοι, δύο ροδοπελεκάνοι και μία χήνα.
Ο κ. Φάμελλος μιλώντας στους Σερραίους δημοσιογράφους, υπενθύμισε πως το 2015 ο προγραμματισμός ήταν να κλείσουν οι φορείς προστασίας του περιβάλλοντος και πρόσθεσε πως σήμερα έχει δημιουργηθεί ένα περιβάλλον προστασίας της εργασίας, για τους εργαζόμενους που ήταν κυριολεκτικά στον «αέρα».
Σύμφωνα με τον κ. Φάμελλο, η πλειοψηφία των φορέων εντάχθηκε σε προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ έχουν ενταχθεί στον κρατικό προϋπολογισμό τα λειτουργικά τους έξοδα, καθώς οι εργαζόμενοι καλύπτονται από το Πράσινο Ταμείο.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα στη βουλή θα υπάρξει και νομοθετική πρωτοβουλία για το καθεστώς εργασίας, για να μπει το θέμα σε πλήρη κανονικότητα.

 http://infonews24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.