Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Πανσερραικός : Με ..βαρκάρη τον Παπαβασιλείου πέρασε από το Λιθότοπο

Το όγδοο εισιτήριο εξασφάλισε ο Πανσερραϊκός μέσα στον Λιθότοπο επικρατώντας της τοπικής Δόξας με το επιβλητικό 5-2, έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Γιώργο Παπαβασιλείου που πέτυχε 4 γκολ.
Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με 2-0, με τον Γιώργο Παπαβασειλίου, αλλά λίγο πριν το τέλος και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με δυο πρώην Λιοντάρια. Τον Σάκη Γκόγκα(42’) και τον Αλέκο Μουτίδη(49’) που έφεραν το παιχνίδι στα ίσα.
Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε πολύ λίγο αφού στο επόμενο λεπτό οι Κόκκινοι πήραν και πάλι κεφάλι και πάλι με τον Παπαβασιλείου, για να ακολουθήσουν δυο γκολ ακόμη με τον Βλαχόπουλο στο 74’ και με τον Γιώργο Παπαβασιλείου να κάνει καρέ στα γκολ στις καθυστερήσεις. 
 
Η σειρά των γκολ: 
13’, 0-1: Παπαβασιλείου
41’, 0-2: Παπαβασιλείου
42’, 1-2: Γκόγκας 
49’, 2-2: Μουτίδης
50’, 2-3: Παπαβασιλείου
74’, 2-4: Βλαχόπουλος
96’, 2-5:  Παπαβασιλείου
 
ΔΟΞΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ(Λ. Υφαντίδης): Χουρουζίδης, Δάλλας, Τσομαχασβίλι, Ελευθεριάδης, Λεωνίδας, Θυμιατής, Σαββίδης, Γ. Ζυγκερίδης, Γκόγκας, Χρ. Ζυγκερίδης, Μουτίδης  
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Σ. Αναστασιάδης): Στεφανίδης, Μπάρδας, Κονταξής, Καστριτσέας, Κούτλας, Πούφλης, Πέτρου, Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Βλαχόπουλος, Ομπόσου
 
 http://www.serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.