Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Κοίτα να μαθαίνεις ... Απλα μαθήματα .... οικονομιας

 


Μπαίνουμε στον Δεκέμβριο μήνα του εορταστικού δωδεκαημέρου και σε λίγο οι δήμοι θα αρχίσουν να στολίζουν τους δρόμους και τις πλατείες με λαμπάκια δέντρα φάτνες κ.λ.π .

Ο σμπίρος μου λοιπόν που εσχάτως ανακάλυψα οτι τυγχάνει θαυμαστής  του κ Πελετίδη δημάρχου Πάτρας ( να σας θυμίσω οτι ο κ Πελετίδης στηρίχθηκε από το ΚΚΕ και έλαβε  στον πρώτο γύρο στις εκλογές του 2019 40 ,6 % και στον β γύρο 70,86% , ενω πρωτοεκλέχθηκε το 2014 όταν στον πρώτο γύρο είχε λάβει 25,06% και στον β γύρο  63,53% ) .

Κώστας Πελετίδης: Ο «κόκκινος» δήμαρχος που σάρωσε στην Πάτρα | in.grΜε πληροφόρησε οτι στην Πάτρα έχει ήδη ξεκινήσει  ο στολισμός ( η φώτο είναι από  την Πάτρα ) .Μόνο που εκει το σύνολο των κατασκευών και των στολιδιών δημιουργούνται από τους εργαζόμενους του δήμου και από εθελοντικές ομάδες ( πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους κ.λ.π ) .Επίσης η τοποθέτηση όλου του στολισμού γίνεται από τις υπηρεσίες του δήμου .Αποτέλεσμα  εξοικονόμηση πολλών χιλιάδων ( για να μην πω εκατοντάδων ) ευρώ .Τα οποία διοχετεύονται στην στήριξη προγραμμάτων για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες . 

ΥΓ : Όποιος θέλει ας ανατρέξει στην ιστοσελίδα του δήμου Πατρέων για να διαβάσει τι γίνεται αλλού  ( παιδικές χαρές , τιμολόγιο νερού , κοινικη πολιτική , έργα κ.λ.π ) και γιατί ένας κόκκινος δήμαρχος κατάφερε να σπάσει τα εκλογικά  κοντέρ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.