Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ένα παραμύθι που μας έκανε πανελλαδικά ρεζίλι


 Τον γύρο του διαδικτύου έκανε φωτογραφία που  κοινοποίησε Σερραίος φίλαθλος και αποτυπώνει το ξήλωμα της πινακίδας με την μακέτα του νέου γηπέδου του Πανσερραικού . Λοιπόν να ξαναθυμίσουμε το στορυ

Πριν από 12  χρόνια στις 16 Οκτωβρίου 2008  
Εν Χορδαίς & Οργάνοις ανακοινώνεται η δημιουργία αθλητικού κέντρου για τον Πανσερραικό .Σε μια έκταση 150 στρεμμάτων έξω από τον Λευκώνα.Το πλάνο περιλαμβάνει δημιουργία προπονητικού κέντρου και κατασκευή νέου γηπέδου στο οποίο θα λειτουργούσε  και εμπορικό κέντρο .

 

Παρουσιάστηκε το νέο γήπεδο του Πανσερραϊκού Παρουσιάστηκε το νέο γήπεδο του Πανσερραϊκού  

 

 

 

 

 2008

Το κόστος της φιλόδοξης προσπάθειας αναμένεται να φτάσει τα τριάντα εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και εμπορικοί χώροι που θα πλαισιώνουν το γήπεδο. Στόχος είναι το έργο να έχει υλοποιηθεί βάσει χρονοδιαγράμματος, ήτοι σε τρία χρόνια εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά.

 

Μάλιστα για την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου  είχε προηγηθεί από την Νομαρχία  και σχετική μελέτη ( πολύ θα θέλαμε να μάθουμε το κόστος αυτής της μελέτης   .
Πριν λοιπόν γίνει το παραμικρό <<κότσαραν >> και την σχετική πινακίδα  και εκεί το παραμύθι τελείωσε . Αφού το όλο πανηγύρι κράτησε μόλις μια μέρα .Την επομένη με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναικός εγκαλούσε  τους ιθύνοντες της κατασκευής του γηπέδου του Πανσερραικού ότι <<'έκλεψαν >> τα σχέδια και την μακέτα που είχε κάνει ο Παναθηναικός για το νέο του γήπεδο στον Βοτανικό .Μάλιστα όπως αναφέρετε στην επιστολή τα σαινια στο SERRAISTAN το μόνο που έκαναν ήταν να αλλάξουν το χρώμα του σχεδίου από  πράσινο σε κόκκινο ( άραγε ο δημιουργός της μακέτας του γηπέδου του Πανσερραικού πληρώθηκε ??? )



Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ 

.

Προς: Πρόεδρο ΠΑΕ Πανσερραϊκός
κ. Πέτρο Θεοδωρίδη
Δήμαρχο Λευκώνα Σερρών
κ. Θεόδωρο Γεωργιάδη
Κοιν.: Νομαρχία Σερρών
Νομάρχη, κ. Στέφανο Φωτιάδη
Δήμος Αθηναίων,
Δήμαρχο, κ. Νικήτα Κακλαμάνη




Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2008
Αξιότιμοι κύριοι,
Από σημερινά δημοσιεύματα του τύπου πληροφορηθήκαμε για τη συνέντευξη τύπου που παραθέσατε εχθές, Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008, στο Πνευματικό Κέντρο Λευκώνα, με σκοπό να παρουσιάσετε την προοπτική κατασκευής νέου γηπέδου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός.
Με λύπη διαπιστώσαμε ότι τόσο η μακέτα, όσο και τα στοιχεία του γηπέδου τα οποία παρουσιάσατε, αποτελούν αυτούσια αντιγραφή -με απλές παραποιήσεις των χρωματικών στοιχείων και του ονόματος- των σχεδίων του νέου γηπέδου που πρόκειται να κατασκευάσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σχεδίων που έχουν ήδη δημοσιευθεί και παρουσιαστεί και που βρίσκονται σε διαδικασία υλοποίησης.
Θέλοντας να πιστεύουμε ότι έχετε πέσει θύματα παραπλάνησης και ότι δεν γνωρίζετε την ομοιότητα των δύο σχεδίων, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να προβείτε στην άμεση αποκατάσταση της πραγματικότητας, τονίζοντάς σας ότι η συνέχιση της δημοσιοποίησης και της προώθησης τέτοιων στοιχείων θα αποτελέσει παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και ως εκ τούτου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της. Έχοντας την βαθιά πεποίθηση ότι θα προβείτε άμεσα σε κάθε δυνατή ενέργεια για την αποκατάσταση της πραγματικότητας, παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Ευάγγελος Σαμαράς
Μέλος ΔΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Εντεταλμένος Σύμβουλος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.