Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Απελπιστικά μόνος

Στον απόηχο της συνέντευξης τύπου του πρώην
δημάρχου Πέτρου Αγγελίδη  δεν θα σταθούμε στο τι είπε καθώς αυτά τα μεταφέραμε απαντήθηκαν υπήρξε ανταπάντηση  κ.λ.π και πιστεύουμε έχουν εξαντληθεί .Θα σταθούμε στο τι εισπράξαμε από την εικόνα της συνέντευξης

Γράψαμε 

Η απορίας της ημέρας : Πόσοι θα είναι μαζί του ?????

Μόλις δύο ( Αραμπατζής - Παπαβασιλείου ) από τους πέντε δημοτικούς συμβούλους έσπευσαν να βρεθούν δίπλα στον κ Αγγελίδη  και από τους πρώην 7 αντιδημάρχους; και 25 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του μόνο ο πρώην αντιδήμαρχος κ Χρήστος Γρηγοριάδης. Και τα συμπεράσματα βγαίνουν αβίαστα.

Επίσης σχολιάζοντας ως πολιτική κίνηση την συνέντευξη γράψαμε


Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨΄Τελείωσε ¨¨ πολιτικά τον Θοδ. Αραμπατζή - ψάχνει νέο υποψήφιο δήμαρχο 

Το να είναι παρόν ο τωρινός επικεφαλής κ Αραμπατζής και να μην αρθρώνει κουβέντα ........... απλά μας επιβεβαίωσε οτι αρχηγός στην παράταξη παραμένει ο κ Αγγελίδης

1 σχόλιο:

  1. Δεν σε συμφέρει και δεν σχολιαζεις την ουσία ασχολείσαι με κουτσομπολιστικα πραγματα είσαι σαν το περιοδικο ΛΟΙΠΟΝ και συν της άλλης δεν βλέπεις και δεν μετράς καλά.Για ξανά δες ποιοι ήταν και ρωτα καο αυτους που ελλ είπαν. Αλλά ο Αγγελίδης δεν σου έδωσε παρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.