Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨΄Τελείωσε ¨¨ πολιτικά τον Θοδ. Αραμπατζή - ψάχνει νέο υποψήφιο δήμαρχο


Η σημερινή δημόσια τοποθέτηση του πρώην δημάρχου
Πέτρου Αγγελίδη η οποία δεν περιορίστηκε μόνο στο να υπερασπιστεί το έργο της 9ετους θητείας του.Αλλά προχώρησε και σε μια δριμεία κριτική των πεπραγμένων της σημερινής δημοτικής αρχής .Έχει δύο αναγνώσεις σύμφωνα με τον σμπίρο μου.
Η πρώτη οτι ο κ Αγγελίδης στην ουσία αποκαθηλώνει πολιτικά τον επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων κ Θόδωρο Αραμπατζή .Καθώς δείχνει οτι αυτός παραμένει ο επικεφαλής της παράταξης με τις ¨¨αρχηγικές ¨¨εμφανίσεις των τελευταίων μηνών .Επίσης  με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώνει τα όσα ακούγονται οτι δεν είναι ευχαριστημένος από τον κ Αραμπατζή
Η δεύτερη και σημαντικότερη είναι ότι επιβεβαιώνει τις φήμες που τον φέρουν το τελευταίο διάστημα να έχει αρχίσει ένα κύκλο επαφών και συναντήσεων προκειμένου να βρει νέο υποψήφιο δήμαρχο . Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες φήμες με τον Πέτρο Αγγελίδη ταυτίζονται και οι απόψεις τουλάχιστον δύο εκ των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξης του.

ΥΓ : Να ειστε σίγουροι οτι ο κ Αγγελίδης θα συνεχίσει να παρεμβαίνει με κάθε ευκαιρία . 

2 σχόλια:

  1. Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά θα κάνει ο κ. Αγγελίδης να παρεμβαίνει όπου νομίζει ότι θίγετε και διαστρεβλώνεται η αλήθεια. Ολοι το ίδιο θα κάναμε . Μην επικρίνετε και καταδικάζετε τα πάντα. Ολοι μας όταν θιγόμαστε προσωπικά για ψέματα και συκοφαντίες ετσι πράττουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.