Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Σέρρες : Λουκέτο και Πρόστιμο 15.000 ευρώ σε κατάστημα στην κοιλάδα

Επιβλήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού
Τμήματος Σερρών το πρώτο πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ για παράβαση της ΚΥΑ που αφορά στην εξάπλωση του κορώναϊου.
Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε πως παρότι στο κατάστημα ο αριθμός των ατόμων που βρισκόταν εκείνη την ώρα δεν ξεπερνούσε το επιτρεπόμενο όριο, εντούτοις, διαπιστώθηκε πως οι θαμώνες ήταν στην πλειονότητα τους όρθιοι.
Οι αστυνομικοί επέβαλαν το πρόστιμο, ενώ το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην περιοχή της κοιλάδας θα παραμείνει σε αναστολή για 15 ημέρες.








 https://diktyotv.gr/

2 σχόλια:

  1. Σαν δεν ντρέπονται. Εβαλαν το πρόστιμο στις 4.30 τα ξημερώματα οι ελεγκτές και το βεβαίωσαν στις 16.30 δηλ. μετά απο 12 ώρες. Μπράβο τέτοια να βλέπουμε και να λέμε ότι δεν γίνεται για εισπρακτικούς λόγους . Εχετε βάλει στόχο τις επιχειρήσεις. Ψάξτε και αλλού για χρήματα μαύρα. Ολοι οι συνταξιούχοι δουλεύουν μαύρα , υπηρεσίες σε ηλικιωμένους παρέχονται με μαύρα χρήματα, αγροτικές εργασίες στα χωράφια πληρώνονται με μαύρα χρήματα. Γιατί στοχοποιούνται μόνο οι επαγγελματίες. Πάτε να ελέγξτε και άλλες ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξ αποστάσεως πρόστιμο μόνο στα Σέρρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.