Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Αφροδίτη Σταμπουλή : ¨¨Οχι στην μυθολογιᨨ για την ιδιωτικοποίηση του Αυτοκινητοδρομίου

Θέση για την πρόθεση της δημοτικής αρχής
να προχωρήσει στην εύρεση στρατηγικού επενδυτή για το αυτοκινητοδρόμιο παίρνει η πρώην βουλευτρια του Σύριζα Αφροδίτη Σταμπουλή . Η οποία εκφράζει την  κάθετη αντίθεση της 

 Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ



 Η γνωστή θατσερική παραφιλολογία των απανταχού της γης νεοφιλελεύθερων περί αναποτελεσματικού Δημόσιου και αποτελεσματικών ιδιωτών (για την τσέπη τους, ίσως). Χρησιμοποιήθηκε για να ξεπουληθεί η Ολυμπιακή ( ποιοι είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα; που είναι τα νοσοκομεία που θα έχτιζε ο κ. Χατζηδάκης με τα εξοικονομούμενα ποσά;) Ξαναξεθάβεται τώρα για να υποστηριχθεί το ξεπούλημα της ΔΕΗ, των ΕΥΔΑΠ - ΕΥΑΘ, δασών και παραλιών, όπως και ανοιχτών δημοτικών χώρων, ενώ από παντού έρχονται μηνύματα για τα καταστροφικά αποτελέσματα και τις προσπάθειες να αντιστραφούν, πάλι με πρωτοβουλία -και δαπάνες- του Δημοσίου (π.χ. επαναδημοτοποίηση ύδρευσης σε ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις). Όχι λοιπόν η ίδια μυθολογία και για το αυτοκινητοδρόμιο, δεν πείθει παρά όσους θέλουν να πειστούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.