Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Επιμελητήριο Σερρών : Συνάντηση Μέγκλα με την πρόξενο της Ρουμανίας

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Μέγκλας, και ο Ά Αντιπρόεδρος του
Επιμελητηρίου Σερρων, Δημήτρης Γιαννάκης, συναντήθηκαν σήμερα Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 με την Γενική Πρόξενο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη, Σαμπίνα Μανταλίνα Σοματσέκου, και την Εμπορική Ακόλουθο, Σιμόνα Ντραγκομίρ στο Επιμελητήριο Σερρών.
Εν όψει της επιχειρηματικής αποστολής που διοργανώνει το Επιμελητήριο στη Ρουμανία στις 18-20.01.2019, συζητήθηκε εκτενώς η δυνατότητα συνεργασίας σε θεματα προώθησης και προβολής της επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού και του τουριστικού προϊόντος του Ν. Σερρών με κοινες συνέργειες και διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων με σκοπό αφενός την ενίσχυση της εξωστρεφειας των επιχειρήσεων μας για αύξηση των εξαγωγών και αφετέρου την προσέλκυση επενδύσεων και επισκεπτών απο την Ρουμανία, μία χώρα 20 εκατ. κατοίκων με 446 δις ΑΕΠ, όπου 6.500 ελληνικές επιχειρήσεις έχουν ήδη ανοίξει παραρτήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.